Vor renunta vedetele la tocuri? Cercetatorii au decretat: Tocurile inalte distrug coloana si afecteaza creierul! FOTO


Vedetele sunt dependente de tocuri! Mai ales cele scunde! Shakira, Eva Longoria, Kylie Minogue si Cristina Aguilerra sunt doar cateva dintre celebritatile care mascheaza faptul ca sunt scunde prin tocuri de peste 10 cm!


Cercetatorii britanici au lansat insa o ipoteza cum ca tocurile inalte nu afecteaza numai sanatatea picioarelor, ci si a spatelui, a coloanei vertebrale si chiar si a creierului.

Potrivit studiilor, 80 % din femei sufera din cauza pantofilor necorespunzatori. In randul tinerelor s-a inregistrat o crestere cu 5% a cazurilor de monturi, care nu pot fi indepartate decat prin interventii chirurgicale.
 
Mai mult, tocurile exagerat de inalte perturba si buna functionare a creierului: vasele de sange se contracta, determinand dureri de cap si o functionare mentala proasta.

In aceste conditii, sunt vedetele dispuse sa renunte la acest artificiu care la face sa arate mai inalte, mai suple si mai gratioase? Aproape ca nu exista  aparitie in public la care celebritatile sa nu poarte tocuri.

Si in Romania sunt vedete care sunt dependente de tocuri: Anda Adam, Andreea Antonescu, Ana Lesko sau Gina Pistol.
Ca sa vedeti ce alte vedete sunt innebunite dupa tocuri, nu ratati galeria FOTO

related posts

Modifică setările cookies