Vrei un abdomen plat? Consuma probiotice!


O digestie corecta inseamna mai putine toxine in corp, o absorbtie buna a vitaminelor si mineralelor din alimentatie, un abdomen mai plat, o stare fizica mai buna. Probioticele vin in ajutorul sistemului digestiv - ele sunt microorganisme vii ce populeaza tractul digestiv si care joaca un rol important in imbunatatirea florei intestinale si in fortificarea sistemului imunitar.


Tractul digestiv normal contine aproximativ 400 tipuri de bacterii benefice ce impiedica dezvoltarea bacteriilor daunatoare si contribuie la mentinerea unui sistem digestiv sanatos. Cele mai comune grupuri de bacterii probiotice sunt cele ale acidului lactic (populează predominant intestinul subtire) si bifidobacteriile (mai frecvente la nivelul colonului).

Terapiile cu antibiotice, dieta necorespunzatoare, stresul, anticonceptionalele precum si unele boli digestive pot perturba echilibrul florei bacteriene atat la adulti cat si la copii. Cele mai frecvente consecinte ale acestui dezechilibru sunt: balonarea (flatulenta), diaree sau constipatie, crampele sau durerile abdominale.

BIOFLORAN este o combinatie de 5 tipuri de bacterii probiotice si un prebiotic (inulina - extras din radacina de cicoare), ce inglobeaza efectele favorabile ale fermentilor lactici si a bifidobacteriilor asupra sanatatii tubului digestiv.

Biofloran este indicat in: mentinerea sanatatii tubului digestiv, reglarea tranzitul intestinal, preventia si combaterea diareii  postantibioterapie, cresterea imunitatatii si imbunatatirea starii generale de sanatate.

BIOFLORAN este disponibil in 2 forme de prezentare, capsule pentru adulti (6 miliarde de bacterii probiotice) si pliculete pentru copii. Se gaseste in farmacii si magazine naturiste la pretul de :

BIOFLORAN capsule: 19,00 ron
BIOFLORAN plic: 20,36 ron

  • Vrei un abdomen plat? Consuma probiotice!
Modifică setările cookies