Alessandra Ambrosio isi mentine silueta perfecta cu Pilates


Exercitiile Pilates sunt preferatele dansatoarelor, ale gimnastelor si din ce in ce mai mult, ale vedetelor de la Hollywood. Iar daca cele mai sexy femei din lume se mentin in forma cu ajutorul lor nu te motiveaza, ne-am gandit sa iti dam inca 5 motive pentru care sa le incerci! 


Ingerasul Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio, mixeaza o sumedenie de sporturi pentru a arata bine. Mai nou, ea a fost suprinsa de paparazzi in timp ce facea exercitii Pilates, undeva prin Venetia. Ei bine, ea nu este singura vedeta care merge la cursuri de Pilates. Uite de ce a devenit o practica atat de hot!

1. Iti intareste musculatura fara sa te faca sa arati ca un culturist
Pilatesul iti lucreaza foarte eficient intreaga musculatura si nu doar anumite zone. Asa se face ca nu te vei trezi cu niste brate ca de barbati precum Madonna sau cu picioare musculoase, cum are mai nou Paris Hilton. Exercitiile Pilates se bazeaza pe rezistenta si nu pe forta, iar rezultatul este un corp armonios.


Vezi si: Cum sa-ti lucrezi corpul ca sa arati ca supermodelele Victoria’s Secret? Antrenorul lor personal iti explica!

2. Iti lucreaza si corpul si mintea
Intocmai ca si yoga, tai chi si artele martiale, Pilatesul nu iti pune doar corpul la lucru, ci si mintea si spiritul. Miscarile line, cursive si precise te ajuta sa fii mai atenta la tine si la corpul tau, iar exercitiile de respiratie te ajuta sa te relaxezi, sa te eliberezi de stres, de anxietate si chiar de depresie.

3. Iti creste flexibilitatea
Pilatesul presupune stretching si, chiar daca nu reuseste performantele yoga, te ajuta sa fii mult mai elastica. Tocmai de aceea, este foarte potrivit daca duci o viata sedentara si simti nevoia sa te dezamortesti.

4. Iti imbunatateste postura
Daca stai foarte mult la birou sau pur si simplu ai o postura nepotrivita care se lasa cu dureri de spate, exercitiile Pilates sunt o alegere inspirata. De altfel, poti observa o pozitie a corpului armonioasa si corecta la toate persoanele care le practica.

5. Te umple de energie
Poate ti se pare paradoxal, insa cu cat exersezi mai mult, cu atat vei avea mai multa energie. Pilatesul iti stimuleaza circulatia sanguina si iti pune la lucru sistemul respirator. In plus, stimuleaza activitatea sistemului nervos si circulatia fluidelor din corp. De aceea, dupa o sedinta de Pilates te vei simti ca noua!

FULLSCREEN
Vrei un corp de supermodel? Alessandra Ambrosio iti recomanda Pilates!
  • /


related posts