Weekend plin de miscare in toata tara: vezi ce evenimente de sport te asteapta daca esti la mare sau prin taraKangoo Jumps - Maraton spre Sanatate” in Arad

Cei care practică Kangoo Jumps vor avea plăcerea sa participe la un masterclass special alaturi de Kinga Sebestyen, National Trainer Coordinator la un seminar de nutritie prezentat de Cristian Margarit, specialist in nutritie. Detalii aici.

Program:

Ora 17:00 – Kangoo Jumps masterclass cu Kinga Sebestyen, National Trainer Coordinator

Ora 18:30 – Seminar de nutritie cu Cristian Margarit, specialist în nutriție

Locatia: Sala Polivalenta, Arad


Skirt Bike in Turnu Severin

Toate biciclistele mehedintence sunt asteptate cu mic, cu mare, la Skirt Bike, distractie pe biciclete in Turnu Severin, vineri 10 august, incepand cu orele 20.00.

Promenada pentru doamne prin Drobeta Turnu Severin incepe la palatul Theodor Costescu si se va finaliza cu o petrecere pe plaja Drobeta. Poate participa oricine. Detalii aici.


Fitness Mix in Costinesti

In fiecare joi, vineri si sambata, pe plaja Arruba din Costinesti poti vedea o contradictie in termeni: oameni transpirati, dar fericiti la FitnessMix. 

Fitness Mix este un concept nou, inventat de DJ Stalin, in care ritmuri house si dubstep mixate live si o antrenoare aproape ilegal de hot incing sute de oameni pe plaja Arruba din Costinesti. Rezultatul? Un party foarte... antrenant! MC este Cabral :)

related posts

Modifică setările cookies