Yoga la tine acasă! Antrenează-te cu un instructor calificat, pentru tonifiere și relaxare


Se spune despre yoga că e mai mult decât un  sport: e un mod de viață! Unul care te ajută să te bucuri de fiecare zi!


Termenul ‘Yoga’ este derivat din rădăcina Sanskrită ‘yuj’, care înseamă "uniune" - uniunea dintre corp, minte şi spirit sau conştiinţă. Practicile fizice și exerciții de respirație care definesc, concentrare și meditație, își au originea în India Antică și au ca scop obținerea armoniei corp-minte-sulfet.Mai mult, se spune că așa cum abordezi un antrenament de yoga pe salteluță, așa îți abordezi ]ntreaga viață! Ești perseverent sau renunți repede? Ești neîncrezător sau, dimpotivă, ai încredere în tine și în beneficiile posturilor? Fugi de provocare sau, dimpotrivă, îți împingi limitele mai mult decât poate corpul tău suporta? Răspunsul la această întrebare poate aduce multă claritate pentru cei care practică yoga sau pentru cei care sunt interesați să îi dea o șansă. 
 


 

Din orice categorie ai face parte când vine vorba de yoga - începător sau avansat, pe Pro Tv Plus, experții Decathlon îți propun o serie de antrenamente care te vor menține în formă! Pentru yoga, Andreea Madlen, instructor de yoga și de pilates, îți arată posturi pe care le poți face acasă și te ghidează pe tot parcursul antrenamentului, pas cu pas.
 
 
Yoga nu inseamna numai asane şi exerciţii de respirație, ci și timp petrecut cu tine, liniște, detașare, relaxare, joc și amuzament! În această perioadă în care sălile de sport sunt închise, o oră de yoga pe care ne-o putem oferi ne ajută să #nefacembine.
 
 
 
 
FOTO: SHUTTERSTOCK
FULLSCREEN
sport  
  • /

related posts

Modifică setările cookies