Alina Crisan: Nu imi place sa merg in magazine, am oroare sa probez haine! VIDEO


Spre deosebire de majoritatea femeilor, Alina Crisan, fosta componenta a trupei ASIA, nu este innebunita dupa cumparaturi. Nu ii place sa probeze hainele si prefera sa le cumpere masurandu-le doar din ochi. Ca sa scape de calvarul probatului de haine, Alina s-a axat in ultima perioada pe shoppingul online.


"Nu consider ca o vedeta trebui sa aiba neaparat un stilist, dar cateodata mai ai nevoie si de ajutorul unui specialist. Eu, personal, nu prea ma inspir de pe podiumurile de moda, mai mult din reviste. In general ma imbrac asa cum simt si cred ca asta e cel mai important. Nu cred ca sunt o fashionista", a spus Alina Crisan pentru Perfecte.ro.

Alina Crisan nu pierde vremea prin magazine. Pentru ca nu ii place sa probeze hainele, le cumpara analizandu-le doar din priviri. Recunoaste ca mai da si gres.

"Nu am rabdare sa stau in magazine, pentru mine este o oroare sa probez haine. Daca ar fi dupa mine as cumpara hainele fara sa le probez. Recunosc ca de multe ori asa am facut si cand am ajuns acasa am avut o surpriza enorma. Fac si shopping online, mai mult la pantofi, la rochite am o conformatie putin mai ciudata", a spus Alina.

related posts

Modifică setările cookies