AM INCERCAT: Crema de plaja Gerovital Sun cu SPF 30


Atunci cand aleg crema pentru protectie solara, ma uit in primul rand la factorul de protectie. Pentru primele expuneri, folosesc SFP de cel putin 30, iar asta chiar nu ma impiedica sa ma bronzez. Vara aceasta am folosit crema de la Gerovital Sun, de care sunt foarte incantata.


De ce imi place: Are o consistenta... perfecta! Nu e nici prea lichida, dar nici prea groasa. Se intinde foarte bine pe corp si chiar ma protejeaza. In ciuda factorului de protectie ridicat, dupa doar doua zile de stat la plaja sunt neagra. Desi ar trebui sa plec de pe plaja pe la ora 12, eu mai raman vreo doua ore asa... Nu stiu daca e crema responsabila pentru asta, dar nu mi s-a luat pielea nici atunci cand am exagerat cu soarele. Un alt avantaj demn de mentionat este pretul!

Ce nu-mi place: Desi tubul are 200 ml, la fel ca majoritatea cremelor pentru plaja, mi s-a parut ca mi s-a terminat foarte repede. Nici nu am apucat sa plec inca in concediu (am facut plaja doar in weekend-uri) si deja trebuie sa-mi cumpar alta. Sau poate am folosit-o eu prea mult?!...

Pont: Aplica crema cu 15 minute inainte sa te expui la soare, pentru a-i da timp sa patrunda in piele pana ajungi la plaja.

Pret: 29 lei
 

Modifică setările cookies