AM INCERCAT: Fond de ten-crema Vichy Aeratein Pure


Chiar daca te bucuri de un ten fara imperfectiuni, un fond de ten iti poate aduce multe beneficii: protejeaza pielea de praf, poluare si efectele nocive ale soarelui. Fondul de ten “Aerateint Pure” de la Vichy se gaseste in doua formule: lichid sau crema, in functie de cat de gras este tenul. Contine minerale si apa termala Vichy si a fost special creat pentru tenurile afectate de mediu.
 


De ce imi place:
Desi am un ten mixt si sensibilizat de mai multe tratamente impotriva acneei, varianta pentru tenurile uscate mi se potriveste mai bine decat cealalta. Imi place pentru ca, fondul de ten “Aerateint Pure”, intins cu varful degetelor, acopera bine imperfectiunile avand totusi o stralucire naturala, de piele sanatoasa, si nu are aspect de masca. Intr-adevar, este bine tolerat de tenul acneic si, spre deosebire de alte produse, nu inrautateste problemele ca puncte negre si sebum in exces. Nu contine parabeni.

Ce nu imi place:
In cazul meu, “Aerateint Pure” nu a rezistat 12 ore pe piele, desi asta este garantia de pe ambalaj. Excesul de sebum si transpiratia il fac sa dispara incet, incet de pe suprafata pielii.

Pont: Pielea nu se ingrasa la fel de repede ca de obicei daca aplici inainte crema Normaderm si apoi acest fond de ten. Pentru un aspect si mai natural, poti incerca sa combini putina crema cu fond de ten, iar puterea de acoperire va fi mai mica.

Pret: Gama Vichy se gaseste exclusive in famacii. Fondul de ten “Aerateint Pure” in flacon de 30 ml costa aproximativ 70 lei.

FULLSCREEN
AM INCERCAT: Fond de ten-crema Vichy Aeratein Pure
  • /

related posts

Modifică setările cookies