Andreea Esca: Nu m-a afectat criza pentru ca nu sunt innebunita dupa shopping!


Andreea Esca a fost intotdeauna apreciata pentru eleganta pe care a afisat-o la evenimentele mondene. Prezentatoarea Stirilor Pro Tv recunoaste insa ca nu are o pasiune pentru haine, lucru care i-a prins de minune pe criza asta: „Nu imi cumpar foarte multe lucruri, indiferent daca sunt scumpe sau ieftine, asa ca nu ma afecteaza criza”, a spus Andreea Esca.
 

Tag-uri:

„Nu sunt o mare consumatoare de fashion. Atata timp cat ai o masura si nu stai toata ziua la cumparaturi cred ca poti sa iti echilibrezi bugetul”, a spus Andreea Esca pentru Perfecte.ro.

Prezentatoarea Stirilor Pro TV se poate considera o norocoasa: fiica ei de 11 ani nu face mofturi la haine. Alexia nu a cerut o garderoba noua cu ocazia inceperii noului an scolar. „Fiica mea este ca si mine, nu e foarte innebunita dupa cumparaturi. Cand este ceva frumos care ii place ii cumpar. La scoala merge destul de simplu imbracata, poarta niste colanti si schimba bluzele si adidasi tip schetchers -  niste chestii mari destul de uratele, dar care sunt foarte cool”, povesteste Andreea Esca.

Andreea Esca a fost prezenta la lansarea magazinului Moschino in Bucuresti, ocazie cu care a purtat o creatie a brandului proaspat venit in Romania. Prezentatoarea Stirilor Pro TV a spus pentru Perfecte.ro ca romancele merita apreciate pentru felul in care s-au precupat de imaginea lor de-a lungul timpului.

„Imi place foarte mult ca romancele sunt avide sa invete, sa cunoasca si imi place foarte mult ca exista aceasta noua generatie care a inteles totul din prima si care nu se deosebesc in niciun fel de tinerii din alta tara”, spune Esca.

„Persoanele de o varsta mai inaintata, chiar daca nu sunt foarte in pas cu moda, cred ca sunt foarte ingrijite si cred ca intotdeauna femeia din Romania a tinut sa aiba grija de cum arata. Cred ca femeia din Romania este de apreciat”, spune Andreea Esca.

 

related posts

Modifică setările cookies