Ann-Sofie Johansson, director de design H&M: surprizele H&M pentru Romania sunt preturile foarte mici! EXCLUSIV


H&M se pregateste de marea deschidere a primelor magazine din Bucuresti. Perfecte.ro a aruncat un ochi printre hainele care abia asteapta sa fie probate si cumparate de fashionistele din Romania si a stat de vorba cu Ann-Sofie Johansson, directorul de design, care ia cele mai importante decizii in ceea ce priveste trendurile si propunerile H&M pentru noile sezoane.


Pentru fashionistele care se temeau de preturi mai mari decat in strainatate, Ann-Sofie Johansson ne asigura ca totul va fi exact ca in toate celelalte tari unde este prezent H&M: "ideea afacerii este moda si calitate la cel mai bun pret, asa ca bineinteles ca vom avea preturi foarte bune si o marfa foarte buna."

Care este stilul H&M? "Stilul H&M este pentru orice persoana interesata de moda. De aceea, nu avem un stil specific H&M. Noi urmam moda si marile trenduri."

Sursele de inspiratie ale brandului H&M vin din toate partile si: "Sursele pot veni de oriunde. Trebuie doar sa te uiti in jurul tau, sa urmaresti oamenii, sa observi ce se intampla in societate, filmele, muzica, revistele, expozitiile. Sunt peste tot. In ziua de azi, moda este globala, tocmai de aceea putem face colectii pentru toate tarile in care vindem."

Romanii asteapta cu nerabdare deschiderea primelor magazine H&M. Primul magazin va fi inaugurat pe 25 martie, in AFI Palace Cotroceni, iar pe 26 martie, va fi deschis cel din Unirea Shopping Center Bucuresti.
Al treilea magazin isi va deschide portile in Baneasa Shopping City, 31 martie. Urmatoarele vor fi magazinele din Plaza Romania si Bucuresti Mall, care se vor deschide pe 8 si 15 aprilie.

H&M urmeaza sa deschida un magazin si in afara Bucurestiului, in Brasov, in Unirea Shopping Center, pe 29 aprilie 2011.

Vezi in galeria foto de mai jos primele poze cu magazinul H&M din Afi Palace Cotroceni!

  • Ann-Sofie Johansson, director de design H M: surprizele H M pentru Romania sunt preturile foarte mici! EXCLUSIV

related posts

Modifică setările cookies