Beauty alert: Coloreaza-ti zilele de iarna cu farduri de pleoape in nuante clasice si ultra-sofisticate


Stim ca fiecare femeie isi doreste sa fie cea mai frumoasa in orice anotimp, iar iarna nu face exceptie.


 Fie ca vrei sa ai cel mai frumos machiaj de Craciun sau Revelion ori vrei sa iti incanti partenerul cu un look nou la o cina romantica, alegerea fardurilor este extrem de importanta.

L'oreal iti sare in ajutor si iti prezinta Color Riche Les Ombres, primul machiaj prêt-à-porter! 

Elegant, chic, sofisticat, must-have

Color Riche Les Ombres este o colectie de farduri de pleoape in ambalaje moderne, irezistibile. Cu ajutorul acestei machiaj fiecare femeie va putea obtine look-ul dorit, pentru ca va deveni propriul sau make-up artist chiar la ea acasa

L'Oreal le ofera femeilor o selectie de nuante de la clasice la ultra-sofisticate. Ingredientele au fost atent selectionate pentru a obtine un rezultat mult mai intens si mult mai luminos, iar textura cremoasa si fina transforma ritualul machiajului intr-o experienta senzoriala.

Aplicator dublu, culori irezistibile in nuante chic

Pentru a oferi precizie in aplicare, noul fard ne propune un aplicator dublu. Pe de o parte, capatul clasic care ne ajuta sa depunem culoarea pe pleoapa, pe de alta parte o periuta curbata care ne ajuta sa trasam o linie precisa.

Culorile provocatoare cu textura cremoasa asigura o aplicare precisa, cu o rezistenta de 12 ore, pentru o privire seducatoare cu impact instantaneu. Fardul propune un balans perfect intre tonuri calde si reci, o armonie perfecta pentru un efect remarcabil.

Les Ombres vine in 6 palete diferite pentru un look cu care nu vei da gres niciodata. Rezultatul final este exact nuanta potrivita – perfecta pentru rutina ta zilnica de frumusete. Pret recomandat: 62 Ron.

Niciodata nu a fost mai usor sa obtii un machiaj smoky eyes! :)

FULLSCREEN
Beauty alert: Coloreaza-ti zilele de iarna cu farduri de pleoape in nuante clasice si ultra-sofisticate
  • /

related posts