Ce trebuie sa iei in calcul atunci cand iti cumperi o pereche de pantofi


Shopping-ul din impuls nu este un shopping inteligent! Ti s-a intamplat sa cumperi o pereche de pantofi galbeni, doar pentru ca era culoarea in voga? Sau sa iti iei niste tocuri de 14 centimetri, pe care sa nu rezisti nici macar o ora? Cu siguranta dupa cateva purtari, sentimentul tau a fost ca ai aruncat banii pe fereastra. Afla care sunt criteriile de alegere a unor pantofi, de la Cristina Batlan, fondatoarea brand-ului Musette.


Pot fi in magazin cei mai confortabili pantofi din lume, daca nu te atrag la prima vedere, inseamna ca nu sunt pentru tine. E ok sa te uiti prima data la design, dar ai grija sa nu te limitezi la asta.

“E bine ca pantoful sa ne placa. Noi vindem pantofi pentru placerea clientului de a cumpara. Clientul cumpara din placere, nu din nevoia de a se incalta, deci trebuie neaparat sa ne placa,” spune Cristina.

Daca ai bifat pe lista modelul preferat, asigura-te ca ii poti purta pana te saturi de ei :). Adica da, de muuulte ori.

"Urmatorul pas este sa ti se potriveasca calapodul. In plus, e bine sa probam intreaga pereche, sa facem cativa pasi, sa-i probam exact in modul in care vor fi purtati ulterior. De exemplu, daca vorbim de sandale, sa le probam fara ciorap,”
ne-a povestit Cristina Batlan.

Daca tot esti in magazin, nu te limita la o singura pereche, chiar daca ai pus ochii pe ea din prima. “Trebuie incercate mai multe calapoade, nu este suficient sa te incalti de la un brand ca sa consideri ca acei pantofi iti vin foarte bine. Anatomia se schimba de la un calapod la altul,” a incheiat Cristina.

Afla si Ce modele de pantofi se poarta vara aceasta!

related posts

Modifică setările cookies