Cellu Free: o noua gama de dermoingrijire anticelulitica. Vezi cat costa!


Acum, ai o noua arma in lupta cu celulita. Complexul inovator IM FORMULA™, descoperit de laboratoarele Pharmaceris, patrunde in straturile cele mai adanci ale pielii unde se formeaza celulita si o reduce, remodelandu-ti corpul.


Celulita este o inflamatie generalizata sau localizata a tesutului celular subcutanat in zonele abdomenului, coapselor, feselor si a soldurilor, unde se acumuleaza in exces grasime. Se manifesta prin intariri si denivelari ale suprafetei pielii. Aceste schimbari se observa cel mai frecvent la femei - potrivit celor mai recente date pana la 85% din populatie. Dereglarile microcirculatiei, metabolismului si functionarea incorecta a sistemului endocrin duc la distributia neregulata a tesutului si a grasimilor. Celulele grase acumulate penetreaza intre fibrele slabite sau deteriorate ale sistemului de sustinere a pielii, afectandu-le structura si formand depozite neregulate de grasime.

CELLU FREE PRE Peeling anticelulitic pentru corp
Este recomandat pentru curatarea zilnica a pielii. Ajuta la reducerea celulitei si netezeste pielea. Asigura o ingrijire perfecta a pielii si indeparteaza stratul de celule moarte ale epidermului. Masajul cu ajutorul particulelor exfoliante stimuleaza microcirculatia pielii si accelereaza procesele metabolice (arderea grasimilor, eliminarea toxinelor).

Capacitate: 225 ml Pretul recomandat:76 RON

CELLU FREETM 1 Gel-crema anticelulitic

Este un preparat creat pentru reducerea celulitei, precum si pentru remodelarea corpului. Reduce vizibil neregularitatile pielii si combate cauzele aparitiei celulitei. Creat pentru reducerea celulitei precum si pentru remodelarea corpului. Imbunatateste elasticitatea pielii, ii reda fermitatea si reduce aspectul celulitei. Sistemul unic pe baza de aminoacizi DERMÈ™SYSTEMcu L-carnitina patrunde in straturile cele mai adanci ale pielii unde se formeaza celulita. Pielea isi pastreaza structura normala fara acumulare de grasime. Reda fermitatea, hidrateaza si netezeste pielea, resculpteaza si modeleaza corpul.

Capacitate: 150 ml Pretul recomandat: 69 RON

Vrei sa incerci si tu gama Cellu Free? O poti castiga pe Perfecte.ro. Intra chiar acum in concurs!

related posts

Modifică setările cookies