Cosmina Pasarin: Merg in mall doar pentru magazine, nu ca sa stau la cafele  


Cosmina Pasarin recunoaste ca shopping-ul o relaxeaza, insa nu profita de timpul petrecut prin mall-uri pentru a sta la cafele. Vedeta declara ca e foarte eficienta atunci cand merge la cumparaturi, asa ca intra doar in magazinele care o intereseaza. 


“Imi plac clasicele iesiri in magazine. Merg in mall-uri doar pentru magazine, nu ca sa stau la cafele. Am si niste mici tabieturi cand merg la shopping: merg singura. Nu-mi place sa merg insotita de o prietena, pentru ca eu nu am rabdare sa stau dupa cineva si consider ca nu e potrivit sa-ti obligi prietene sa stea dupa tine cate doua – trei ore intr-un magazin,” povesteste Cosmina.

“Merg la anumite magazine,merg direct la tinta, sunt foarte focusata atunci cand fac shopping. Si dincolo de asta, chiar daca pentru multi va suna a cliseu, chiar ma relaxeaza. Daca sunt obosita, efectiv ma duc si ma pierd prin magazine, ma uit la tot felul de haine,” a completat ea.

Cat despre shopping-ul online, care castiga tot mai mult teren in fata clasicelor plimbari prin magazine, Cosmina declara: “Ma folosesc de internet exact cat mai nevoie, nu mai mult. Nu merg pe principiul ca trebuie sa iti ocupe prea mult din timp, mai ales ca timpul chiar e pretios. In plus, e putin mai complicat atunci cand cumperi online. De exemplu, s-ar putea ca masurile sa nu fie bune.”

Sursa foto: radufugarescu.blogspot.com

related posts

Modifică setările cookies