AM INCERCAT: Gel de dus “Bonheur en mousse” de la Bourjois


Daca ai nevoie de un gel de dus parfumat, un produs pentru piele normala, gelul de dus “Bonheur en mousse”de la Bourjois este foarte potrivit! Il gasesti in multe supermarketuri si in lanturi de farmacii si are un pret ok: intre 15 si 20 de lei. 


Produsul are un ambalaj roz, foarte dragut, si e usor de desfacut datorita bilutei de pe capac, “trademark” pentru produsele pentru corp de la Bourjois. Cu aroma de vanilie, gelul de dus promite hidratare si chiar da o senzatie placuta in timpul dusului si dupa aceea. Daca ai o piele uscata, vei simti totusi nevoia sa aplici si o lotiune de corp dupa dus.

Ceva special la acest gel de dus este ca poate fi folosit ca gel de ras. Chiar pe ambalaj scrie asta si este si desenata o lama de ras, sa fie clar pentru toata lumea! Intr-adevar, poti sa te razi dupa ce ai aplicat produsul pe piele si l-ai masaj pana devenit spuma, dar nu este la fel de dens ca o spuma sau un gel de ras. Daca te grabesti insa, gelul “Bonheur en mousse” iti va fi suficient ca sa indepartezi cateva fire de par nedorite.related posts