Un stil... "aproape unicat"! Cumpara online accesorii si haine de designer in editii limitate


Ce ai spune daca, atunci cand ai merge la shopping, in loc de zeci de rafturi pline cu acelasi produs, disponibil in toate marimile si culorile,  ai gasi un magazin in care totul este in editie limitata? Pana acum, luxul de a avea haine sau accesorii de designer in editii limitate apartinea doar celor cu venituri foarte mari, dar acum el este accesibil tuturor.


Magazinul online Of a Kind iti propune accesorii (esarfe, bijuterii, genti) sau haine (rochii, tricouri) create de designeri in editii limitate: astfel vei fi sigura ca sansele sa te intalnesti la o petrecere cu cineva imbracat la fel sunt foarte, foarte mici.

Preturile sunt mai accesibile decat ai crede: exista doar 25 de perechi de cercei ca cei din imagine, iar o pereche costa 125 de dolari. Ei au fost creati de Better late than never.

 

Iar acesta rochie rosie creata de Ace & Jig costa numai 165 de dolari, desi exista doar 20 de rochii la fel. 

Esarfa din imagine este creata de designerul Mary Meyer si exista numai 35 de bucati in serie. Ea costa 97 de dolari si este accesoriul ideal pentru vreme fruguroasa: suficient de lunga incat sa te infofolesti cu ea cand iesi afara si, destul de subtire (este din bumbac) incat sa nu lesini cu ea de gat daca intri intr-o cafenea. 

Pe site mai gasesti si alte produse de designer create in editii limitate. Iti dorim inspiratie la cumparaturi! 

related posts

Modifică setările cookies