Papioanele, accesorii chic pentru tinute indraznete


Vrei sa nu treci neobservata la o petrecere? Iti place sa dai un aer smart tinutelor tale de zi? Iti recomandam un papion. 


Andra Matei si Lilia Raicu au transformat clasicul papion intr-un accesoriu de efect:

"Am inceput dintr-o joaca si din pasiunea pentru fashion...:) Ne-am gandit sa purtam la un eveniment papioane, le-am desenat, le-am accesorizat pe foaie si din ziua aceea am inceput sa conturam ideile. Atunci ne-am dat seama ca dintr-un papion clasic, chiar sobru putem crea un papion care poate fi purtat cu orice ocazie. Papion pe care noi astazi il purtam zilnic, la tinute casual, sport, office...la orice :)"

Ele au dat nastere, astfel, la brandul "Papionaut", pe care il gasiti la targurile vintage din Bucuresti, pe site-ul www.papionaut.ro , Facebook si la IHeart Conceptstore.

"Ne place sa ne jucam cu creativitatea nostra de fiecare data cand iesim din casa, sa ne imbracam cat mai simplu si mai confortabil, dar de efect. Bineinteles, ca internetul, revistele si fashion street-ul ne inspira foarte mult, dar cautam sa adaptam ce vedem la stilurile noastre. Papionaut este accesoriul creat de noi cu multa pasiune pentru oamenii veseli, care gandesc in culori si care isi doresc sa fie remarcati."

Un "papionaut" , costa de la 50 ron pana la 80 ron. Vezi in galeria foto ce modele propun fetele de la Papionaut!

related posts

Modifică setările cookies