SHOPPING ALERT: cumparaturi pana in miez de noapte la Extravaganta Reducerilor de Vara 


Nu-ti face planuri pentru vineri seara pentru ca trebuie sa ti-o dedici shoppingului. Mallul Baneasa Shopping City pune la bataie reduceri masive pana la miezul noptii.


Vineri, 6 iulie, in intervalul 18:00-00:00, Baneasa shopping City da startul la reducerile de vara. Iar in zilele de 7 si 8 iulie, vom continua cu reduceri surpriza, pentru a da pasionatilor de shopping sansa de a-si alege produsele preferate.

 Atmosfera de petrecere, condimentata de cocktailurile savuroase oferite gratuit tuturor participantilor, este ideala pentru a face cumparaturi. Manechinele de la MRA Models vor prezenta, in cadrul unui show antrenant, colectiile disponibile in magazine.

Toti clientii care fac cumparaturi pe parcursul weekend-ului au sansa de a fi recompensati cu premii instant ce constau in produse oferite din partea partenerilor. Si pentru ca Baneasa Shopping City este definitia EXTRAvagantei, doi dintre clienti vor putea castiga premiul cel mare, ce consta intr-o excursie pentru doua persoane in Grecia. 

Vezi in galeria foto lista magazinelor cu discounturi. 

related posts

Modifică setările cookies