Top cele mai tari site-uri de shopping online


Renunta la plimbarile interminabile de prin magazine. In era internetului, trebuie sa incepi sa faci shopping online. Avantajele? Oferta este foarte mare, preturile accesibile, iar tu nici macar nu mai trebuie sa iesi din casa. Perfect, nu-i asa? Si pentru ca totul sa fie si mai simplu pentru tine, am facut un clasament al celor mai importante site-uri de shopping online. Vezi care sunt acestea.
 


1.    www.genefalse.ro
Jeanine l-a incercat si ti-l recomanda si tie. Raportul calitate – pret este bun si gasesti aici mai multe tipuri de gene false. Nu trebuie decat sa dai un click si produsele iti vin direct acasa.

2.    www.fraulein38.com
Pe acest site gasiti trusa de make-up cu 120 de culori, dar si multe alte farduri, atat mate, cat si sidefate. In functie de preferinte, poti alege dintre sute de modele.

3.    www.coastalscents.com
Pentru pensule de machiaj, baze, dar si palete de culori, intra pe acest site. Iti poti crea singura paleta de farduri, prin simpla selectare a culorilor preferate.

4.    www.asos.com
Din sfera make-up-ului trecem la haine. Un site cu haine de calitate si preturi bune este asos.com. Gasesti aici haine moderne, dar si pantofi si accesorii.

5.    www.boohoo.com
Asemanator cu site-ul de mai sus, aici gasesti haine – de la jachete si bluze, la rochii si blugi. Profita de perioadele reducerilor, pentru ca poti face niste deal-uri foarte bune.

6.    www.urbanoutfitters.com
Aici gasesti haine mai urbane, asa ca site-ul este perfect pentru tine daca preferi stilul casual.

7.    www.urbanog.com
Este un site din SUA, pe care gasesti pantofi de calitate, la un pret accesibil. Dezavantajul este costul transportului. Pentru o pereche, trebuie sa platesti 40 de dolari, insa daca iti cumperi mai multe, pretul va scadea.

CODUL BONUS de astazi, 5 februarie 2011, pentru concursul "Zboara in orasele modei cu Blue Air si Perfecte.ro" este: Rezervari fara rezerve

related posts