Vara aceasta meriti sa fii sexy! Descopera unde gasesti reduceri substantiale la piese Dsquared2, Moschino şi Armani Jeans


GoFashion.ro, magazinul online ce reuneşte colecţiile unora dintre marii designeri internaţionali, aduce în România cele mai noi colecţii de vară. Creaţiile unor branduri premium precum Elisabetta Franchi, Armani Jeans, Moschino, Charles Philip Shanghai, Dsquared2 sau Moncler sunt acum disponibile şi în România.


Cele mai recente tendinţe în materie de stil şi culorile energizante ale verii sunt prezente în colecţiile de lux oferite de GoFashion.ro. Eleganţa distinsă a creaţiilor Elisabetta Franchi, accesoriile în culori vii marca Armani Jeans sau Charles Philip Shanghai şi stilul inconfundabil al colecţiilor Dsquared2 pot fi achiziţionate de pe site beneficiind de discount-uri şi preţuri accesibile.

Pe perioada verii, GoFashion.ro are reduceri semnificative pentru fiecare colecţie în parte, oferind în acelaşi timp garanţia calităţii şi promisiunea unei ţinute desăvârşite.

Colecţia Elisabetta Franchi beneficiază de o reducere de până la 50%, produsele Armani Jeans pot fi achiziţionate cu un discount de 40%, iar cele Dsquared2 cu până la 40%. Noua colecţie de încălţăminte de damă Charles Philip Shanghai este, de asemenea, disponibilă cu 25% reducere pe GoFashion.ro.

Pentru domni, articolele de încălţăminte Moschino şi Charles Philip Shanghai beneficiază de o reducere de 40% şi, respectiv, 25%. Iar colecţia de vară Moncler de pe GoFashion.ro oferă produse premium cu 40% discount.

Mai multe informaţii şi catalogul colecţiilor sunt disponibile pe www.gofashion.ro.
 

related posts

Modifică setările cookies