Vrei buze senzuale? Vezi ce rujuri iti recomanda Heidi Klum, Lady Gaga si Kate Moss pentru primavara 2011!


Rujul este pentru femei o adevarata arma de seductie. Pentru buze senzuale si sexy, este bine sa il alegi pe cel care ti se potriveste. Si ai de unde! Recomandarile pentru primavara lui 2011 vin de la niste femei super sexy, pe care le admiram cu toate: Heidi Klum, Lady Gaga si Kate Moss.


Kate Moss: Dior Addict Lipstick
Modelul englez in varsta de 37 de ani nu pare sa renunte inca la carisma ce a consacrat-o. Si pentru ca fata ei vinde orice, dar mai ales produse cosmetice, ea este noua imagine a rujului Dior Addict, disponibil in nu mai putin de 44 de nuante, din luna martie. In pozele din campanie, supermodelul poarta un ruj roz din colectia Addict, alaturi de un machiaj cat-eye.

Pret: 106 lei

Heidi Klum: Soft Sensation Vitamin & Collagen Lipstick
Heidi Klum este imaginea noului ruj de la Astor: "Soft Sensation Vitamin & Collagen Lipstick are o paleta de culori uluitoare, dar cel mai important este faptul ca se simte minunat pe buze!” , a declarat Heidi. Rujul are un complex de vitamine care iti promite cele mai catifelate buze si o culoare senzationala. Soft Sensation Lipstick este disponibil intr-o paleta variata de 20 de nuante sic.

   

Pret: 27,40 lei   

Lady Gaga: Viva Glam Lipstick
Daca esti fana Lady Gaga, trebuie sa incerci rujul pe care l-a creat pentru MAC. Este un bej in nuanta calde care poate fi purtata foarte usor in aceasta primavara. Are o textura cremoasa si matifianta si, in plus, are si un scop nobil: Lady Gaga lupta impotriva HIV si SIDA, asa ca fondurile stranse din vanzari vor merge catre aceasta campanie. Este disponibin in magazinele MAC pentru o perioada limitata de 12 luni.

Pret: 94 lei
 

  • Vrei buze senzuale? Vezi ce rujuri iti recomanda Heidi Klum, Lady Gaga si Kate Moss pentru primavara 2011!

related posts

Modifică setările cookies