Distractii de 8 martie: alegeti intre Stefan Banica, un super concert PROFM, filme pe voyo sau antrenamente cu Cori Gramescu


De 8 martie, poti alege intre distractie si sport. Sau, de ce nu, le poti face pe amandoua :) 


Concert PRO FM in Afi Palace Cotroceni 8 martie

Pe 8 Martie, toate fetele sunt...super fete! Vino la ProFM Super Girl, incepand cu ora 18.30, pentru un Mega Concert in Afi Palace Cotroceni

Pro FM  a ales pentru voi cei mai tari artisti: 

MANDINGA 

ANDA ADAM 

GRASU XXL & MAXIMILIAN 

CORINA 

DELIA

DRAGOS CHIRCU 

RADIO KILLER 

NARCOTIC SOUND 

DJ SAVA 

NICK KAMARERA si ALINKA

CIPRIAN ROBU

Atmosfera se anunta incendiara, pentru ca maestrul de ceremonii este: CRBL!  Te asteptam cu mii de flori, premii si emisiuni live din studioul transparent ProFM. Flori, fete si baieti, distractie si cantareti, toate pe 8 Martie la Afi Palace Cotroceni! Acces LIBER!


Concerte unpulgged  STEFAN BANICA pe 7 si 8 martie "Te iubesc, femeie", Circ & Variete Globus, Bucuresti.

 

Concertele vor avea loc la Circ & Variete Globus Bucuresti incepand cu ora 19:30 si vor aduce in dar cele mai frumoase cantece de dragoste lansate de Stefan Banica de-a lungul carierei.

Concertele unplugged “Te iubesc, femeie!” aduc o atmosfera cu totul diferita fata de traditionalele concerte de Craciun sustinute de Stefan Banica. Spectacolele unplugged se desfasoara intr-un spatiu neconventional, intr-un cadru intim, cu accent pe emotie, caldura, printr-un contact direct al artistului cu publicul. Decorul acestui gen de spectacol este special conceput in acest sens, creand intimitatea specifica concertelor unplugged.

 

In afara de Rock’n’Roll Band si grupul The 50’s, Stefan Banica va avea invitati in concert si alti artisti valorosi, care vor completa si vor da un plus de valoare spectacolului.

 Biletele se gasesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", Magazinul Unirea ( parter ), statia de metrou Unirii 2, magazinele Carrefour si pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro.

 


 

Sport gratis cu Cori Gramescu pe 8 martie

Intre orele 10-12 si 17-20, Cori Gramescu va deschide usile salii sale de fitness Lady Fit, ca si cadou pentru toate femeile care inca nu au ajuns sa lucreze cu ea si cu antrenorii sai.

Pe 8 martie, Cori Gramescu si instructorii Lady Fit vor sustine 24 de module, de cate 30 de minute, gratuit, pentru cele care se inscriu in prealabil si primesc confirmare trimitand un email la [email protected] pana miercuri la ora 19.00.

In limita spatiului disponibil, doamnele si domnisoarele care se inscriu gratuit la sesiunile de fitness de pe 8 martie vor avea ocazia sa ia lectii de StepAerobic, EssentialFitness, ReShape, ReShape Arms, Reborn, Capoeira, BodyWorship, UltimatePilates Gold, TaeBo Technique, KettleBelle, BodyChange, BikiniBody, GirlsOnHeels, Upper Body Tone, FitnessEvolution, TaeBo Cardio, Kick Intervals, Steel Combat, Steel Tonic, precum si, in avanpremiera, BalanceFitness, 3D Fitness si FlexFitness.


Super filme pe voyo.ro 

De 8 martie poti sa ii sugerezi iubitului tau sa isi faca abonament la voyo, iar tu vei primi un voucher gratuit cu care sa vezi la orice ora super filme. Vezi aici ce trebuie sa faci.

related posts

Modifică setările cookies