Acum ai desene animate pentru copiii tăi, online și gratuit doar pe protvplus.ro


Platforma protvplus.ro, prin desenele animate educative, îi ajută pe cei mici să-și creeze un univers magic, în care aceștia pot învăța foarte multe lucru noi și interactive. Dezvoltarea creativității, cultură generală sau gândire intuitivă sunt câteva dintre domenii pe care desenele le vor aborda.


Dintotdeauna, cei mici au căutat să exploreze lucrurile care îi înconjoară și să asimileze cât mai multe cunoștințe. Și au reușit să facă acest lucru în primii ani de viață cu ajutorul desenelor animate. 

Pentru că juniorii nu pot distinge de multe ori realitatea de ficțiune și pentru că nu toate site-urile pot fi sigure în privința conținutului, este de datoria noastră, a părinților, să ne asigurăm că informațiile pe care cei mici le percep să fie cât mai benefice pentru educația și dezvoltarea lor.

De aceea, platforma protvplus.ro le vine părinților în ajutor. Așa cum se observă încă din titlu, desenele au menirea să le prezinte celor mici importanța: relaționării cu cei din jurul lor ( Să ne ajutăm reciproc) sau  a valorilor morale ( Să fim generoși). Totodată,  desenele reprezintă o sursă de cultură generală, care vizează diverse domenii de la natură (Despre ciuperci), la sănătate (Microbi), dar și un mijloc ușor și interactiv prin care atât părinții cât și cei mici pot aprofunda limba engleză.

Creativitatea joacă un rol important în dezvoltarea oricărui copil, iar desenele de pe platforma protvplus.ro au rolul de a le stârni cât mai mult curiozitatea celor mici și de a-i motiva și încuraja să își pună ideile creative în aplicare.

Vezi - Distracție cu prietenii

related posts

Modifică setările cookies