Adevarul despre una dintre cele mai memorabile scene din istoria cinematogafiei. Ce s-a aflat despre Dirty Dancing


In urma cu 28 de ani s-a lansat filmul Dirty Dancing, care avea sa devina una dintre cele mai apreciate si indragite productii, atat datorita povestii de dragoste emotionante, cat si datorita dansurilor pline de pasiune pe care le-au realizat actorii principali. 


Dirty Dancing a avut un succes fenomenal inca de la lansare. In total, la nivel global, a facut incasari de 214 milioane de dolari, o suma remarcabila pentru anul 1987. Filmul a fost al cincilea mare succes din istoria studiourilor Vestron. La fel de populara a fost si coloana sonora, album care s-a vandut in peste 1 milion de copii in doar o luna de la lansarea peliculei in cinematografe.

Dupa 28 de ani de la lansarea productiei, Jennifer Grey (Frances "Baby" Houseman) a facut o dezvaluire importanta despre secventa de dans in care se arunca in bratele lui Patrick Swayze (Johnny Castle), scena care avea sa intre in istoria cinematografiei si pe care o multime de oameni aveau sa o copieze de-a lungult impului.

"Nu am repetat nici macar o singura data aceea secventa. Am facut-o direct in timpul filmarilor. Nicio repetitie, nimic", a marturisit actrita de 55 de ani intr-un interviu din The Guardian.

Patrick Swayze si Jennifer Grey au facut cariera cu rolurile lor din Dirty Dancing, care i-au facut celebri. Insa acestia au fost la un pas sa nu primeasca rolurile. In memoriile sale, Patrick Swayze a povestit ca la inceput nu si-a dorit rolul pentru ca el considera ca nu i se potriveste. Swayze era dansator profesionist, insa cel mai mult l-a atras la film scenariul si povestea de dragoste dintre personajul sau, Johnny Castle si Baby Houseman (Jennifer Grey). Pentru rolul lui Swayze au fost luati in considerare Val Kilmer, Billy Zane, iar pentru rolul Baby prima optiune a fost Sarah Jessica Parker.

FULLSCREEN
Adevarul despre una dintre cele mai memorabile scene din istoria cinematogafiei. Ce s-a aflat despre Dirty Dancing
  • /

related posts

Modifică setările cookies