Amalia Enache și-a dus fiica de 3 ani în India. „Toată lumea voia să facă poze cu noi”


După ce și-a plimbat fiica prin mai toată Europa, Amalia Enache a încercat o experiență ieșită din comun în țara lui Salman Khan.


Prezentatoarea Știrilor de la PRO TV a avut parte de o aventură de neuitat în India, alături de fiica ei, Alma, și de tatăl acesteia. Cei trei au experimentat turismul exotic la el acasă, într-o zonă izolată în care localnicii trăiesc exclusiv din pescuit.

Au vizitat plantațiile de ceai, au făcut plajă și au mâncat preparate culinare cum doar în India găsești. Însă, aventura lor a fost în pericol încă dinainte de a începe, fiindcă Amalia nu a primit viza din prima încercare. 

Spre deosebire de fiica ei, care n-a avut probleme cu obținerea dreptului de a călători în această țară. „M-am gândit, totuși, să menționez că o cunosc pe Iulia (Vântur – n. red.)”, a spus Amalia Enache în emisiunea La Măruță.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amalia (@amaliaenache) on

Amalia a dezvăluit că ea și fiica ei au fost atracțiile principale ale localnicilor care își petreceau serile pe plajă. Oamenii s-au înghesuit să facă poze cu ele, atrași cu culoarea pielii și a părului lor blond.

„A venit, la un moment dat, un salvamar să ne avertizeze că toată lumea va dori să facă fotografii cu noi. Am crezut că ne ceartă că facem plajă și ne-am îndreptat spre plaja turistică și, într-adevăr, toată lumea voia să facă fotografii, îndeosebi cu Alma”, a spus Amalia.

 

related posts

Modifică setările cookies