Amsterdamul, prin ochii Corinei Caragea. Ce recomandări are vedeta PRO TV


În această perioadă, Amsterdamul este destinația ideală pentru un city break. Corina Caragea vine în ajutorul tău și îți oferă cele mai bune sfaturi pentru o vacanță de vis în orașul lalelelor.


Amsterdamul este cunoscut pentru cultură, muzee, canalele pitorești, bicicletele, lalelele, ceramica albastră și libertatea unei vieți intense de noapte. Orașul oferă aventuri la tot pasul, fie că mergi pe jos, cu bicicleta sau la bordul unei ambarcațiuni. 

Corina Caragea iubește să călătorească! Frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la PRO TV scrie constant pe blogul personal despre toate călătoriile pe care le face. În ultima postare făcută, Corina vorbește despre experiența pe care a avut-o în Amsterdam.

Află de la ea ce obiective turistice poți vizita în orașul lalelelor:

"Poa’ sa vina primavara, cu alaiul ei de flori…” si daca nu e ca in cantecul celor de la Holograf si mai avem de asteptat pana se imbraca Bucurestiul in haine de primavara, va propun un city-break in Tara Lalelelor, acolo unde campurile de flori sunt cat vezi cu ochii, bicicletele depasesc numarul locuitorilor, iar cladirile… ai impresia ca plutesc pe apa. 

Vezi continuarea aici www.corinacaragea.ro

related posts

Modifică setările cookies