Andrea Bocelli va cânta în Domul din Milano, de Paște, fără public. Cum poți vedea concertul


Tenorul italian Andrea Bocelli a pregătit o surpriză de proporții fanilor săi, de Paște.


Din cauză că slujbele de Paște sunt inaccesibile credincioșilor în această perioadă, tenorul italian a decis să susțină un concert în Duminica Paștilor. La 12 aprilie, Andrea Bocelli va cânta în Domul din Milano, fără public, însă reprezentația sa va fi transmisă în direct pe canalul său de YouTube.

Concertul va fi transmis în toată lumea, prin intermediul platformei, astfel că la el vor avea acces toți cei care au internet. Cine vrea să vadă concertul, trebuie să acceseze acest link.

Interpretul va fi acompaniat de organistul catedralei romano-catolice din Milano, Emanuele Vianelli. Din repertoriu vor face parte arii specifice sărbătorilor pascale, precum Ave Maria și Sancta Maria, de Pietro Mascagni, scrie Variety.

Evenimentul, numit Bocelli: Muzică pentru Speranță, va începe la 19:00, ora Italiei, în Duminica Paștelui Catolic.

Tenorul italian spune că a dat curs unei invitații venite din partea primarului orașului Milano, Giuseppe Sala, și că nu va percepe niciun onorariu pentru prestația sa.

Sunt bucuros că Andrea a acceptat invitația noastră. În acest an, Paștele va fi diferit pentru noi toți. Seninătatea veselă care venea, de obicei, cu această zi a fost serios tulburată de pandemia pe care o experimentăm. Sunt sigur că vocea extraordinară a lui Bocelli va fi acea îmbrățișare care ne lipsește în aceste zile, o îmbrățișare puternică, capabilă să încălzească inimile milanezilor, Italiei și lumii întregi”, a spus edilul într-o declarație de presă.

Cred în puterea unei rugăciuni colective. Cred în Paștele creștin, un simbol universal al renașterii, de care toată lumea – credincioasă sau nu – are nevoie cu adevărat acum”, a spus, la rândul lui, Andrea Bocelli.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Când porți mască, îi protejezi pe ceilalți, iar ceilalți te protejează pe tine. #PoartăMască

related posts

Modifică setările cookies