Angela Gheorghiu, invitata speciala a lui Sting si a lui Hugh Jackman la spectacole sustinute pe Broadway


Soprana Angela Gheorghiu a fost invitata speciala a cantaretului Sting la un concert privat pe care acesta l-a sustinut, pe 9 noiembrie, la New York, dupa care a participat la un spectacol sustinut de actorul Hugh Jackman pe Broadway, a declarat pentru Mediafax managementul artistei.


Pe 8 noiembrie, soprana Angela Gheorghiu a cantat la Carnegie Hall din New York, in spectacolul "Adriana Lecouvreur", alaturi de Jonas Kauffman, eveniment care s-a bucurat de un mare succes. La acest concert au fost prezenti, printre altii, familia lui Placido Domingo, Oscar de la Renta, Brian Large si Mercedes Bass.

Printre admiratorii sopranei la New York s-au mai numarat muzicianul Sting si Hugh Jackman. Deoarece actorul australian este un mare admirator al Angelei Gheorghiu, prietenul lor apropiat, Sting, a facut ca o intalnire intre cei doi sa devina posibila.

Astfel, Angela Gheorghiu a fost invitata de onoare, pe 11 noiembrie, la spectacolul "Back To Broadway", in care joaca Hugh Jackman, alaturi de celebrul Clive Davis, dar si de Debra Messing ("Will and Grace") si Zoe Wannamaker ("Harry Potter").

Intalnirea cu Hugh Jackman a avut loc dupa ce Angela Gheorghiu a fost invitata lui Sting la unul din cele doua concerte ale muzicianului sustinute cu casa inchisa pe Broadway, in avanpremiera turneului "Back to Bass".

Soprana Angela Gheorghiu va veni in Romania saptamana viitoare, pentru spectacolul "Tosca", o productie a Royal Opera House (Covent Garden) din Londra, in care Angela Gheorghiu interpreteaza rolul principal, va fi transmis inregistrat in sala mare a Operei Nationale Bucuresti, pe 28 noiembrie.
 

related posts

Modifică setările cookies