Au transformat bena unei autoutilitare în piscină și s-au plimbat cu ea prin sat! Petrecăreții, opriți în trafic de polițiști


Mai mulți argeșeni au găsit o metodă inedită de a se răcori. Au umplut bena unei utilitare cu apă, și-au tras bermudele pe ei, au dat muzica la maximum, au pus berile la rece și s-au aruncat în piscina improvizată. 


Ca să fie bronzul bronz, tinerii au dat și o raită prin sat cu autoutilitara și au filmat toată distracția, apoi au urcat filmulețul pe TikTok și Facebook. 

În timp ce se filmau în piscina improvizată, tinerii au dat nas în nas cu polițiștii. Cei zece petrecăreți din localitatea Bogați, Argeș, au fost amendați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Distracția i-a costat scump potrivit postării de pe pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne

“Au umplut bena unei autoutilitare cu apă, s-au echipat de plajă, au luat niște beri, ba chiar și o umbrelă și au plecat prin Bogați, localitate din Argeș.

Ca să fie treaba frumoasă, unul dintre ei a postat pe TikTok și Facebook.

Melodia aleasă a fost “Vara nu dorm”.

Presupunem că va dormi cu greu pentru că din cauza lui toți “înotătorii” au de plată, astfel: 

- “administratorul piscinei”, respectiv conducătorul auto, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei;

- cele 10 persoane, care se aflau în bena autoutilitarei, au fost amendate. Valoarea totală a amenzilor este de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, ca urmare a tulburării ordinii și liniștii publice.

Având în vedere aceste sume, putem spune că la Bogați, județul Argeș, este cea mai scumpă intrare la o piscină.

Din fericire, polițiștii argeșeni au intervenit la timp, evitând producerea unei eventuale tragedii.

Vă rugăm să nu recurgeți la astfel de distracții. Ele pot duce la adevărate drame”, este mesajul postat de MAI. 

VEZI AICI VIDEO cu "petrecăreții"

FOTO: capturi Facebook
 

related posts

Modifică setările cookies