Bagajul de vacanță: ce accesorii nu trebuie să îți lipsească


Vara este anotimpul care aduce cea mai mare bucurie. Afară este cald, zilele sunt mai lungi, terasele devin locurile de suflet, iar băuturile reci fac parte din meniul fiecărei persoane. Sigur, lista trebuie să conțină și planificarea vacanțelor, căci vara este perioada în care se iau cele mai multe concedii. 


În țară sau în străinătate, la munte ori la mare, o vacanță trebuie planificată până la cele mai mici detalii, ca să te poți bucura din plin de ea. După ce ai ales destinația, biletele și cazarea, este momentul să te gândești la cum vei străluci în zilele tale de suflet, din cap până în picioare. Dacă ținutele le-ai planificat cu mult timp înainte, acum este momentul să te gândești și la accesorii. Și ca planificarea să îți fie mai ușoară, îți prezentăm accesoriile care nu ar trebui să lipsească din bagajul tău de vacanță:

Cerceii

O vacanță reușită trebuie să le aibă pe toate, adică atât odihnă, cât și distracție. Ca să nu iei după tine cercei pe care nu îi vei purta, soluția este să te axezi pe unii clasici, care să se potrivească atât la ținute de drumeție, cât și la o cină romantică.

Cerceii din aur te scot din orice încurcătură. Rotunzi, tip lanț sau țintă, în diferite forme, te fac să strălucești indiferent de ținută. Alege cercei de dama pentru două ținute, una lejeră și una mai elegantă. Nu îți trebuie mai mult, doar puțină creativitate, ca să poți accesoriza aceeași pereche de cercei la ținute diferite. 

Pentru o ținută neagră, recomandat este să porți o pereche de cercei rotunzi, care se vor potrivi și la ținuta sport, pe care să o porți când simți că ai nevoie doar de relaxare. În seara pe care ai rezervat-o la restaurantul unde se mănâncă cel mai bine în orașul vizitat, cerceii eleganți te vor face să strălucești, așa cum îți dorești. 

Brățările 

Nu pleci niciodată fără brățările care îți amintesc de momente importante din viața ta. Dar, acum că e vacanță, parcă ar merge ceva care să aducă o pată de culoare. Brățările sunt accesorii care țin de gustul fiecărei femei, așa că alegerile vor fi diferite. Lângă cele de care nu te desparți niciodată, fie vacanță sau nu, pune una cu un model aparte, pentru seara în oraș. 

Chiar și la vacanța de la munte ai nevoie de ceva care să fie la mâna ta. Sunt mai multe modele care ilustrează diferite pasiuni. Scoate din anonimat ținuta sport cu o brățară roșie simplă, dar cu impact. 

Accesoriile pentru păr

Când vine vorba de accesorii, cele pentru păr nu trebuie să îți lipsească din bagajul de vacanță. Îți vei prinde părul la machiaj, în apă sau când stai afară la terasă, în liniște. Pentru ceva mai special, agrafele cu modele te vor ajuta să îți coafezi părul cât să te simți confortabil, dar și să arăți ca desprinsă din revistă. Nu uita de agrafele de păr, elastice și o bentiță, pe care să le pui în bagajul tău. 

Sfat: Nu le arunca pur și simplu în locul care este mai liber din geantă, fiindcă îți va fi greu să le găsești apoi. Așază-le într-un portfard, separat de bijuterii, să nu se încâlcească între ele. Dacă ești în vacanță cu cei mici, procedează la fel în ce privește organizarea. Fie că este vorba de bijuterii aur copii sau simple elastice de păr. 

Ochelarii de soare

Ochelarii de soare vor fi vedetele verii. Sigur îi vei pune prima dată în bagaj, pentru că vei avea mare nevoie de ei. Ei au dublu rol: prima dată te protejează de soare, iar apoi se asortează cu întreaga ținută. Sunt accesorii care te scot din anonimat, datorită formelor și modelelor diferite. 

La acest ultim pas, este nevoie de minimum două perechi de ochelari. Pe unii îi poți lua într-o formă clasică pentru drum, iar pe ceilalți, într-un alt model, dar care să îți ofere aceeași protecție împotriva soarelui. 

Vacanța trebuie să fie o adevărată plăcere, care să se poată transforma într-o amintire de durată. Ca să fie totul pus la punct, accesoriile nu trebuie să îți lipsească, în special cele de mai sus. Te vor face să te simți mult mai bine, iar asta înseamnă o vacanță reușită. 

Sursa foto: Shutterstock.com

related posts

Modifică setările cookies