Câinele care a străbătut 200 de km, cu lacrimi în ochi, să-și regăsescă stăpânii care îl abandonaseră


Povestea lui Maru, un Bullmastiff, în vârstă de un an a impresionat o lume întreagă. 

Tag-uri: #caine #200 de km

Câinele a fost vândut în urmă cu 6 luni unui cuplu din  Krasnoyarsk, Russia, însă femeiea a descoperit că este alergică și a trimis câinele înapoi la canisă.

 

Maru a fost trimis cu trenul înapoi la Novosibirs, însă a reușit să evadeze. A profitat de un moment de neatenție a persoanei care îl avea în grijă, a deschis cu labele  ușa  de la compartiment și, în micuța gară din orășelul Achinsk, Maru a reușit să coboare din tren, screi Siberian Times. 

 

Proprietara canisei are o înțelegere cu toți cei care îi cumpără cățeii. Dacă nu mai vor să-i țină, să-i trimită înapoi la ea.

 

Așa au apărut și semnele de întrebare. Când femeia a realizat că Maru nu a ajuns la destinație, i-a sunat pe cei care renunțaseră la căței și i-a rugat să o ajute să-l găsească. Acestia nu au părut deloc afectați, semn că nu le păsa de patruped. 

 

 

Propriatara canisei a lansat o campanie pe rețelele sociale, a pus afișe peste tot și a cutreierat zi și noapte în speranța că îl va găsi pe Maru. 

 

Câinele a fost găsit două zile mai târziu. Alergase 200 de km, disperat să-și întâlnească stăpânii care îl abandonaseră și se oprise într-o zonă industrială din  Krasnoyarsk , unde locuise cu stăpânii lui. 

 

Când a fost găsit, avea lăbuțele rănite și încă mai sângera după  impactul săriturii din tren. Era extrem de obosit și avea lacrimi în ochi, a povestit proprietara canisei pentru Siberian Times.  

 

Vezi și: 

 

FULLSCREEN
Câinele care a străbătut 200 de km, cu lacrimi în ochi, să-și regăsescă stăpânii care îl abandonaseră
  • /

related posts