Când se aprind luminițele de Crăciun în București


Primăria Capitalei a publicat programul Târgului de Crăciun 2019 din București, anunțând cu acestă ocazie și când se vor aprinde luminițele în Capitală. 


Vineri, 30 noiembrie, de la ora 19:00, din Piața Constituției se va aprinde, ca în fiecare an, iluminatul festiv care va da startul Sărbătorilor de iarnă în Capitală.

 

Timp de aproape o lună, Târgul de Crăciun București reprezintă o destinație de neratat pentru cei care vor să experimenteze un Crăciun tradițional, fiind un târg dedicat întregii familii.

 

Târgul de Crăciun București poate fi vizitat zilnic, în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie 2018, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și include: zonă gastronomică, târg de meșteșuguri și produse tradiționale românești, casa lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, concerte și spectacole tradiționale românești, campanie umanitară și surprize pentru toată familia.

 
Principala atracție a Târgului este și Casa magică a lui Moș Crăciun- destinația favorită a copiilor, fiind un loc de poveste unde Moșul și elfii săi îi așteaptă pe cei mici să-și exprime dorințele pentru cadourile de Crăciun. Aici, copiii îi vor putea întâlni pe spiridușii moșului – Pachețică, Prăjiturică, Spiridușul Poștaș, Meșterul de jucării și Povestitorul.

related posts

Modifică setările cookies