Cât te costă să-ți plimbi copiii în Dubai


Dubaiul a devenit o destinație din ce în ce mai căutată de români, fiind la doar 5 ore distanță cu avionul de România. Nu este o țara ieftină, are multe de oferit, de la cultură, la atracții turistice și plaje superbe. 


Iar atunci când vrei să mergi cu întreaga familie în Dubai și să îți distrezi și copiii, trebuie să pleci în vacanță pregătit.

Copiii vor fi fascinați de varietatea de locuri de distracții oferită, iar părinții vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar pentru a le face pe plac. Iată cât costă să îți plimbi copiii la Dubai și unde îi poți duce pentru a se distra și delecta. O poți face împreună cu ei! 

În primul rând, când ajungeți cu copiii în Dubai nu trebuie să ratați Dubai Parks&Resorts. Nu este suficientă doar o zi pentru că aici sunt foarte multe de văzut: Legoland Dubai, Legoland Water Park, Motiongate și Bollywood Dubai. E păcat să nu pot fi explorate pe îndelete. Depinde de parcurile ce doresc să fie vizitate și de tipul biletului ales diferă și costurile pentru acces.

De exemplu, o zi la Bollywood Parks costă AED 99, o zi la Motiongate-unde poți vedea căsuțele ștrumfilor, casa lui Shrek, nenumărați dragoni, te poți da în montagne russe, carusel, face jocuri și alte nebunii, poți întâlni diverse personaje și te poți poza alături de ele, costă AED 175.

De asemenea, o zi întreagă la Legoland Dubai și, separat, la Legoland Water Park, pornește tot de la AED 175. Dacă optați să vedeți într-o zi două parcuri, atunci părinții vor scoate din buzunar pentru distracția copiilor AED 295, iar pentru două zile petrecute în toate parcurile, prețul se ridică la AED 525. Copiii sub 3 ani nu plătesc intrarea. 

 

Deșert safari red dune – o experiență unică și plimbare cu cămila   

Dacă copiii sunt mai mari și au chef de senzații tari, atunci o excursie de jumătate de zi în deșert este perfectă și va face deliciul tuturor. Deșert safari este o adevărată aventură, unică chiar, cu un vehicol 4x4 care “taie” dunele de nisip și îți oferă senzații puternice, adrenalina fiind la cote maxime.

Prețul unei excursii în deșert, ce conține Red Dune Bashing, o plimbare cu cămila și opțional și alte activități precum BBQ dinner, băuturi răcoritoare nelimitate, spectacol de dans din buric și cu foc, tatuaje provizorii cu Henna, sisha, gogoși cu sirop de curmale, cafea arăbească, curmale și multe altele pornește de la 55 de euro de persoană.


Burj Khalifa și experiența At the Top
 
Nu poți ajunge în Dubai fără a urca în cea mai înaltă clădire din lume. Liftul Burj Khalifa este unul cu cea mai lungă distanță de călătorie din lume.  Burj Khalifa are 830 de metri înălțime. La etajul 124 priveliștea este uluitoare. Se poate vedea întreaga metropolă și Golful Persic. Biletul standard la Burj Khalifa, care pornește de la 38$, poate fi rezervat pentru perioadele cuprinse între orele 9.00 și 13.00, orele 14.30 și 16.00 sau 19.00 și 22.00. 

Sunset ticket – care oferă priveliștea orașului la apusul soarelui, utilizarea gratuită a telescoapelor, cu opțiunea de rezervare a etajului 148 cu lounge de lux, cafea arabă și gustări, pornește de la 61$, iar VIP Standard Ticket, care îți oferă accesul la etajul 148, fără a sta la coadă, panoramă exclusivistă de 360° din Dubai, tur virtual cu informații în Emiratele Arabe Unite, Informații despre istoria construcției Burj Khalifa, cafea arabă și curmalele incluse, pornește de la 113$.  Prețul biletelor este mai ieftin în cazul în care se rezervă online, din timp.

The Green Planet din Dubai este o pădure tropicală verticală, proiectată ca un ecosistem închis, în care copiii se pot bucura de peste 3.000 de plante și animale și cel mai mare copac din lume, creat de om, care susține viața. 

Green Planet se găsește pe City Walk din Dubai și găzduiește, de asemenea, prima peșteră de lilieci din regiune care recreează habitatul natural al liliecilor Seba și rămâne reală în mediile confortabile cu lumina slabă în care se dezvoltă. Facilitatea educațională și de agreement ridică gradul de conștientizare pentru echilibrul delicat al naturii, fiind o destinație educațională ideală pentru întreaga familie.

Locația în sine inspiră oameni de toate vârstele și naționalitățile să învețe și să aibă mai multă grijă pentru fiecare plantă și animal care locuiește pe pământ. De asemenea, copiii se pot bucură să admire o mare varietate de păsări, tucani, maimuțe și nu numai dar și un Leneș care este atracția pădurii tropicale.

Biletele pentru copii (între 3-12 ani) costă AED 74, iar cele pentru adulți - AED 99 (în cazul în care le comandați online sunt AED 89). The Green Planet Dubai este deschis de Duminică-Miercuri, de la ora 10.00-19.00 și de Joi-Sâmbătă, de la ora 10.00-20.00. Enjoy!

Loredana a vizitat recent acest punct de atracție, un loc unde artista și-a încărcat bateriile, alături de fiica ei, Elena!

Citește și Loredana Groza, vacanță în Dubai alături de fiica ei. Cum s-au distrat cele două în cel mai bogat emirat

Lângă Dubai Mall se găsește The Dubai Fountain – cel mai mare sistem de fântâni cu coregrafie din lume. Spectacolul zilnic este gratuit și are loc la anumite ore. La prânz au loc două reprezentații, iar seara, între 18.00 și 23.00, puteți vedea show-ul fântânilor din jumătate în jumătate de oră. Apa se ridică până la 140 de metri înălțime, iar copiii vor fi cu siguranță fascinați de fântâni, muzică și jocul de lumini. 

La Dubai Mall sunt foarte multe activităţi pe care le poţi face cu copiii. Pe lângă acvariu, fântâni şi Burj Khalifa, la ultimul etaj este un loc de joacă, Kidzania, cu peste 60 de activități pentru copiii cu vârste cuprinse între 4-16 ani. Un bilet de acces costă de la 18.81$.

Mai puteți duce copiii la Dubai Frame, rama aurită înaltă de peste 150 de metri, care desparte orașul vechi de cel nou. Sus, pe muchia superioară a ramei se află un muzeu impresionant, poți admira ambele părți ale orașului și poți merge pe o podea de sticlă la o înătime amețitoare. La The Frame, copiii pot intra în camera viitorului, acolo unde pot descoperi cum va arăta celebrul oraș în 2050. Tehnologia și transpunerea în viitor sunt fascinante. Un bilet pentru copii la Dubai Frame costă  AED 30, iar pentru adulți AED 50. 

Ar mai fi de bifat cu copiii în Dubai și cel mai mare parc de distracții de interior, IMG Worlds of Adventure, care promite vizitatorilor din întreaga lume patru zone de aventură epice într-o singură locație. Aici puteți găsi branduri de renume mondial, precum Cartoon Network și MARVEL, dar și dinozauri pentru băieții curajoși la Zonele Lost Valley – Dinosaur Adventure.

De asemenea, există și  IMG Boulevard. Parcul este dotat cu o gamă unică de roller-coastere, bazate pe personajele populare Cartoon Network, MARVEL Super Heroes și dinozauri. Prețul unui bilet de intrare pornește de la 388 AED.
 
Pentru a admira clădirile zgârie-nori și ambarcațiunile bogaților puteți face o plimbare pe Dubai Marina. Este o zonă superbă, în mod special seara, când totul este luminat.
 

related posts

Modifică setările cookies