Ce cadouri să le iei bărbaților care, pur și simplu, le au deja pe toate


Îl știm cu toții pe acest tip - tipul care le are pe toate. De fiecare dată când auzi că a apărut ceva deosebit - un ceas sau un telefon, el deja îl are de ceva săptămâni.


Care este strategia pentru bărbații care le au pe toate când vine vorba de cadouri? Să cauți ceva rar, unic, aparte - ceva la care nu s-a gândit și pentru care nici n-a văzut încă un review. Și care să se potrivească și cu personalitatea lui - să dea un indiciu despre cine este el, sau ce își dorește să fie.

Înainte să-i cumperi cadoul, fie că e șef, coleg, prieten sau familie, observă-l puțin. Observă-i gusturile, stilul, micile lui tabieturi. Îți vor spune lucruri despre cine este el, ca spirit. Poate nu e bine să pui etichete, dar pasiunile pe care le avem și ceea ce ne place ne plasează, parțial, în anumite tipologii de personalitate. 

Ne-am gândit puțin la profilul bărbaților care le au pe toate și ne-au ieșit câteva arhetipuri. 

Am stat de vorbă cu Elena Miu (foto), co-fondator al magazinului de cadouri de lux MyMan, care ne-a oferit câteva ponturi de cadouri pentru fiecare tip de bărbat cunoscut. Iată ce a ieșit!

Colecționarul de ceasuri

Bărbații care le au pe toate cultivă hobby-uri fine. Unul din ele este colecționarea de ceasuri de mână sau de birou. Pe ei îi poți suprinde cu modele de ceasuri de birou aparte, pe care rar le găsești în România: poți alege un ceas victorian, un ceas steam-punk sau ceas tip telescop, în funcție de ce pasiuni are.

Împătimitul după mașini, yacht-uri sau golf

Dacă e și genul de bărbat care le are pe toate, cu siguranță nu îi vei putea lua o mașină. Ce ai putea să faci, însă, este să îi arăți că știi ce-i place și că ai pus efort în a-i găsi ceva de impact, elegant și fin: o pereche de butoni eleganți pentru împătimiții de mașini. Un cadou mai mult decât ideal pentru un șef sau un prieten cu pasiuni auto. Desigur, din aceeași serie de butoni inspirați de hobby-uri, poți să alegi butonii-golf sau butonii-yachting.

Tradiționalistul

Unii din bărbații care le au pe toate fac parte din categoria gentlemanilor de altădată, cu un soi de aer desuet. Nobil și clasic. Dacă ești în căutarea unui cadou pentru un astfel de domn, fie tată, mentor sau șef, seturile de scris vintage și jurnalele vintage sunt ideale pentru ei. Pentru a-i impresiona cu adevărat, ai putea să vizitezi un magazin cu servicii de caligrafie, unde un caligraf îi poate scrie o scrisoare din partea ta, cu o tehnică deosebită.

Iubitorul de artă

Mulți dintre bărbații care le au pe toate se plictisesc, la un moment dat, de lumea materială și găsesc refugiu și scop în lumea artei, devenind colecționari de tablouri sau de statuete rare. „Casele acestor oameni vor arăta întotdeauna la interior ca niște veritable camere de muzeu. Și, cu siguranță se va bucura dacă vei putea întregi colecția sa de obiecte de artă deosebite. Pe ei îi poți surprinde plăcut cu o statuetă din rășină și bronz sau cu un poster artistic de la începutul secolului XX, unicat în România”, ne spune Elena Miu.

Călătorul sau exploratorul

Dacă bărbatul care le are pe toate pe care îl cunoști nu s-a descoperit prin artă, atunci poate se descoperă continuu prin explorare și călătorie. Sunt cei care nu își numără posesiile, ci numără destinațiile acoperite de pe glob. Sigur, poate nu îți poți permite să îi faci cadou o escapadă în safari. Dar, ce i-ai putea dărui și ar putea să-i aducă un zâmbet autentic și mulțumit pe față ar putea fi un rucsac din canvas cu accente din piele, o busolă sau chiar un glob terestru pe care să-și marcheze „cuceririle”.

Ecologistul

Mulți dintre cei care își permit deja să își cumpere tot ce își doresc ajung să fie foarte responsabili cu mediul. Vor să poarte haine și accesorii eco-friendly, vegane chiar, și se bucură atunci când îi văd și pe cei din jur că sunt responsabili. Pentru ei există o serie de accesorii de efect, daruri simbolice care i-ar face sigur să zâmbească și să le poarte cu mândrie. Portofelul sau papionul din plută sunt două dintre ele.

related posts

Modifică setările cookies