Cele mai asteptate filme din aceasta toamna. Care sunt productiile cinematografice pe care nu trebuie sa le ratezi


Citeste mai jos si vezi trailerele celor mai asteptate productii cinematografice din aceasta toamn


Blade Runner 2049/ Vânătorul de recompense 2049 

Thrillerul SF s-a lansat pe 6 octombrie. In distributie ii intalnim pe Ryan Gosling, Dave Bautista, Robin Wright, Ana de Armas si Harrison Ford.


 

Home Again/Cum să faci ca s-o desfaci?

Reese Witherspoon revine la genul care a facut-o celebra. Incepand cu 6 octombrie o putem vedea intr-o comedie romantica semnata de regizoarea Hallie Meyers-Shyer.

The Snowman/Omul de zăpadă

Incepand cu 13 octombrie ii vedem pe Michael Fassbender si pe Rebecca Ferguson intr-un film thriller a carui descriere suna promitator.

Geostorm: Pericol Global

Din 20 octombrie incepe o alta productie promitatoare se anunta. In filmul SF actiune, Il intalnim pe Gerard Butler in rolul principal alaturi de Robert Sheehan, Katheryn Winnick, Jim Sturgess si Abbie Cornish.

Mother! / Mama!

Productia horror ce o are in rol principal pe talentata Jennifer Lawrence isi anunta premiera ped 20 octombrie. In distributie ii mai intalnim si pe Javier Bardem, Ed Harris si Michelle Pfeiffer.

Thor: Ragnarok

Productia are gen fantastic si de aventura si isi anunta premiera pe 27 octombrie. In distributie ii regasim pe Chris Hemsworth, Tom Hiddleston si Mark Ruffalo.

Justice League/ Liga Dreptății

Productia SF fantastica isi are premiera pe 17 noiembrie. In distributie ii intalnim pe Ben Affleck, Jason Momoa, Henry Cavill, Gal Gadot si Ezra Miller.

A Bad Mom's Christmas/ Mame bune și nebune 2

Mamele bune si nebune isi continua aventura in comedia ce isi are premiera pe 24 noiembrie. In distributie le reintalnim pe Mila Kunis , Kristen Bell si Kathryn Hahn.

FULLSCREEN
Cele mai asteptate filme din aceasta toamna. Care sunt productiile cinematografice pe care nu trebuie sa le ratezi
  • /

related posts