Cele mai bune destinatii de vacanta pentru cei care aleg sa isi petreaca singuri concediul. Vezi care sunt cele mai potrivite tari pentru o astfel de experienta


Vacantele in care pleci de unul singur nu mai sunt ceva iesit din comun. De fapt, am putea spune ca e la moda sa pleci undeva singur, fara responsabilitatea unei a doua persoane. Majoritatea turistilor care aleg acest tip de calatorie o fac pentru a se cunoaste mai bine, pentru a intalni alte tipuri de persoane si pentru a descoperi locuri noi.


Paris, Franta

Cu o paleta mare de baruri, cafenele si restaurante, Parisul este orasul in care poti petrece ore intregi sorbind dintr-o cafea cu lapte sau un cocktail elaborat.

VEZI GALERIA FOTO AICI

Majoritatea turistilor care aleg sa isi petreaca vacanta singuri in Paris graviteaza in jurul cafenelei Cafe de Flore sau Deux Magots.

Acestea sunt cunoscute ca locuri in care turistii care calatoresc singuri isi dau intalnire pentru a explora orasul impreuna.


Bali, Indonezia

Yoga, timp pentru spiritualitate, masaj, plaja, mancare organica. Inca nu esti curios? Cu o asemenea diversitate, Baku ramane una dintre cele mai bune alegeri de pe glob.

Mancarea este ieftina si delicioasa, costurile fiind foarte scazute in aceasta zona.


 

Sevilia, Spania

Capitala Andaluziei reflacta tot romantismul spaniol, fiind un amalgam cultural. Usor de vizitat, in Sevilia este visul oricarui pasionat de fotografie.


Dubrovnik, Coratia

Primavara este unul dintre cele mai frumoase sezoane in care poti vizita Croatia. Vremea este frumoasa si calda, dar nu caniculara si nu este foarte aglomerat. 

De asemenea, poti face excursii de o zi in Muntenegru sau Bosina Herzegovina.

Daca iti place aventura, alege unul dintre traseele pe munte puse la dispozitie de Croatia Traveller, unde vei reusi sa gasesti alti calatori cu aceleasi interese.


Dublin, Irlanda

Fiecare isi poate face prieteni noi in jurul unui pahar de Guinness. Ospitalitatea irlandeza este cunoscuta in intreaga lume.

Alatura-te tururilor culturare care te vor conduce in casele memoriale ca Oscar Wilde sau George Bernard Shaw.


Kenya

Natura are felul sau de a aduce oamenii impreuna. O vacanta intr-un safari, te va ajuta sa descoperi o alta latura a lumii.

Sezonul cel mai potrivit pentru o astfel de vacanta tine din iunie pana in octombrie cand poti vedea cum migreaza milioane de animale.


Tokyo, Japonia

Iti va trebui cel putin 4 zile pentru a experimenta din atractiile japoneze. Daca cauti vorbitori de limba engleza cauta barul Pink Cow in Rappongi.

related posts

Modifică setările cookies