Cele mai fotografiate 10 locuri din lume


Daca nu faci fotografii probabil ca vacanta din care ai venit nu a fost pe masura asteptarilor tale. De aceea, site-ul Sightmap a folosit datele adunate cu ajutorul unei aplicatii de photo-sharing si a calculat care sunt cele mai fotografiate destinatii de vacanta.
 

Tag-uri:

10. Budapesta- Biserica Sf. Stefan

Ca in oricare dintre capitalele europene, Budapesta este unul dintre orasele in care lacasurile religioase sunt la tot pasul.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Basilica Sfantului Stefan, denumita astfel dupa primul rege al Ungariei, este una dintre cele mai importante obiective turistice din capitala Ungariei, desi este doar a 3-a biserica ca marime din tara.

9. Buenos Aires- Caminito

Localizata in cartierul La Boca, unul dintre cele mai renumite cartiere argentiniene, "Caminito"(potecuta) este luminata de cladirile frumos colorate in fata carora artistii isi vand desenele.

Fatadele colorate sunt inspirate din cultura tango-ului si a echipelor de fotbal. Este locul ideal in care sa bei o bere si sa te uiti la un meci de fotbal.

8. Florenta- Piateta Michelangelo

Italia este una dintre cele mai fotografiate tari, dupa masuratorile celor de la slightsmap. Desi piateta nu este prima in topul turistilor, aceasta este una dintre locurile in care trecutul se intalneste cu prezentul si merita importalizat.

7. Monte Carlo- Hotel de Paris Monte- Carlo

Este unul dintre cele mai luxoase hoteluri ale capitalei statului Monaco, insa faima sa ii poate fi atribuita filmului Gloden Eye, din seria James Bond.

6.Venetia- Ponte dell'Academia

In ciuda mirosului puternic si traficului de la gondola, Ponte dell Academia este unul ditnre cele 4 poduri care traverseaza Marele Canal al Venetiei, iar asta ii da pe spate pe turisti.

Cuplurile atarna lacate de stalpii acestui pod, ce simbolizeaza dragostea lor eterna.

5. Istambul- Turnul Maiden

La intrarea sudica a Bosforului in Istambul, poti vedea locul in care continentul asiatic si cel european se intalnesc.

4. Moulin Rouge- Paris

Desi ai crede ca Turnul Eiffel este alegerea nr 1, se pare ca Moulin Rouge atrage mai multi pasionati ai fotografiei.

Asta ne aminteste ca sexul vinde intodeauna, chiar daca exista 0 sanse in care Nicole Kidman sa apara imbracata sumar.

3. Parcul Guell- Barcelona

Casa unui stil ce a ramas in istorie datorita arhitectului Antoni Gaudi, parcul Guell este unul dintre cele mai mari structuri arhitecturale de acest tip din Europa.

2. Trinita dei Monti- Roma

Capitala Italiei este cea de-a doua cea mai fotografiata destinatie de vacanta din lume, potrivit Google.

Dintre sutele de cladiri dedicate religiei catolice, cel mai fotografiat loc din Roma ramane Trinita dei Monti, o biserica renascentista construita pe o veche podgorie.

1. Muzeul Goggenheim- New York

Surprinzator, cel mai fotografiat loc din America nu este Statuia Libertatii sau  Las Vegas, ci un muzeu.

Ceea ce inseamna ca turistii au realizat ca Times Square nu este decat o simpla intersectie plina cu reclame. Bravo lor!
 

FULLSCREEN
Cele mai fotografiate 10 locuri din lume
  • /

related posts