Cod roșu în lumea filmului. Marile producții din 2020 care și-au amânat lansările din cauza pandemiei


Industria cinematografică n-avea cum să scape neafectată de vremurile dificile pe care le traversează întreaga omenire. Astfel, cele mai așteptate premiere ale anului 2020 sunt nevoite să mai aștepte pentru a se putea prezenta în fața cinefililor.


Distanțarea socială și închiderea sălilor de cinema i-a îndemnat pe producători să-și reprogrameze lansările cel puțin câteva luni. Chiar și-așa, noile date anunțate pentru intrarea pe piață a filmelor de top nu sunt deloc bătute în cuie, în viitorul apropiat existând posibilitatea să asistăm la alte amânări, în funcție de dinamica situației medicale la nivel global. Iată care sunt cele mai importante filme care au de suferit din cauza pandemiei:

*No time to die. A 25-a producție din seria James Bond, ultima cu Daniel Craig în rol principal, ar fi trebuit lansată la 10 aprilie, iar noul termen este acum data de 25 noiembrie.

*Mulan. E vorba despre un film american de război marca Disney, inspirat din fapte istorice. Programat inițial să apară la 27 martie, acest lucru nu se va produce până la 24 iulie.

Vezi documentarul DIN CULISE, ep. 6 - Stargirl, Guns Akimbo, Top Gun: Maverick, Teenage Mutant Ninja Turltes, Edge of Tomorrow, Sin City

 

*Black Widow. Tot de la Disney va veni acest film cu supereroi, cu personajul Marvel în prim-plan. Premiera de la 1 mai 2020 a fost însă „aruncată” spre finalul toamnei, la 6 noiembrie.

*The Many Saints of Newark. O continuare a cunoscutului serial HBO The Sopranos, filmul urma să-și facă apariția în sălile de cinema în septembrie 2020, dar în noile condiții vom avea de așteptat până în martie 2021.

*Fast & Furious 9. Un nou episod din celebra serie de filme de acțiune a fost amânat cu mai mult de un an, lansarea din martie 2020 fiind mutată în aprilie 2021.

*Wonder Woman 1984. Continuarea filmului cu același nume din 2017 e așteptat acum abia începând cu luna august, deși prima dată propusă a fost 5 iunie.

*Godzilla vs. Kong. Un SF din seria „Godzilla” care nu va mai apărea în mai 2020, așa cum era planul, ci abia spre finalul anului, în luna noiembrie.

*A Quiet Place Part II. O altă continuare, a unui film de groază din 2018 care a prins la public. Programată în această primăvară, premiera e așteptată acum tocmai în septembrie.

related posts

Modifică setările cookies