CONCURS: Câștigă produse cosmetice din gama Bruno Vassari, pentru o vară PERFECTĂ! 


Vara asta am pregătit un concurs pentru cititoarele noastre perfecte. Participă și câștigă produse cosmetice profesionale din gama Bruno Vassari!


UPDATE:

LISTA CASTIGĂTORI

SAPTAMANA 1:

Nicoleta Stratulat

Adrian Itu

Necula Adriana

Ioan Tereza

Stefania Andreea Sirba

Alexandra Mihaela Enache 

 

SAPTAMANA 2:

Loredana Tintesan

Geanina Donea

Mariana Daniela Petre

Geanina Pescaru

Alexandra Cristea

Șovrea Mihaela 

 

SAPTAMANA 3:

Bianca Voicu

Madalina Filip Tamian

Ancuta Raluca Negoita

Ramona Fluturel

George Elisabeta Popa

Catinca Donea


SAPTAMANA 4:

Silvia Badescu

Raluca Popescu

Liliana Petre

Corina Maria Scheianu

Oana Coman

 

Demonstrează că poți fi cât mai creativă și redescoperă frumusețea naturală cu produsele cosmetice din gama Bruno Vassari. 

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe site-ul nostru și să răspunzi întrebării săptămânale într-un mod cât mai original. 

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT! MULȚUMIM TUTUROR

Vara asta te premiem! Poți câștiga:

Săptămâna 1- 6 premii:

Locul 1 și 2  Calming day lotion, cremă pentru piele sensibilă + Cell active age renewal Linelles night cream, fiecare în valoare de 416 lei.

Locul 3 Calming day lotion, crema pentru piele sensibilă + Aqua genomics sorbet rich crema hidratantă pentru ten normal și uscat în valoare de 363 lei.

Locul 4 Aqua genomics sorbet rich crema hidratantă pentru ten normal și uscat + Charcoal Mask mască pe bază de cărbune în valoare de 348 lei.

Locul 5 Mosto crema zinlica ten normal și mixt + Pate d’uva crema anti-rid pentru ten uscat și matur în valoare de 355 lei.

Locul 6 Anti-stress daily cream crema zinlica anti-stres pentru ten normal și mixt + Anti-stress daily cream cremă zilnică pentru ten uscat în valoare de 262 lei. 

Săptămâna 2- 6 premii:

Locul 1, 2 3 câte 1(o) Mosto cremă zinlica ten normal și mixt + Pate d’uva crema anti-rid pentru ten uscat și maturin. fiecare în valoare de 355 lei. Locul 4,5,6 câte 1(o) Anti-stress daily cream crema zinlica anti-stres pentru ten normal și mixt + Anti-stress daily cream - cremă zilnică pentru ten uscat, fiecare în valoare de 262 lei.

Săptămâna 3- 6 premii:

Locul 1,2,3,4 câte 1 (o) Power C peptide cream - cremă pe bază de peptide împotriva îmbătrânirii + Skin restore plus tratament pentru ten sensibil și cu problem, fiecare în valoare de 413 lei. 

Locul 5 Charcoal Mask mască pe bază de carbine + Serum-Vite ser intensiv cu efect anti-îmbătrânire, în valoare de 379 lei. Locul 6 Charcoal Mask mască pe bază de carbine + Sun defense spray cu factor de protective, în valoare de 152 lei. 

Săptămâna 4_5 premii:

Locul 1,2,3 câte 1 (o) Royal care cremă nutritivă și hidratantă + Anti-stress mask mască antistres cu efect de revitalizare, fiecare în valoare de 281 lei.

Locul 4, 5 câte 1 (o) Vită-vite crema anti-age cu ingrediente active + Serum-Vite ser intensiv cu efect anti-îmbătrânire, fiecare în valoare de 461 lei.

Concursul se va desfășura în perioada 10.07.2019 - 06.08.2019, timp de 4 săptămâni, în care poți să-ți pui în valoare originalitatea și spiritul liber! 

related posts

Modifică setările cookies