Culturistul şi iubita gonflabilă au ieşit la cinema! Au vizionat o dramă şi au plâns


Ceea ce părea la început o glumă tinde să devină o poveste de dragoste în toată regula.

Tag-uri: #culturist #papusa

După ce şi-a cerut păpuşa gonflabilă în căsătorie, culturistul kazah Yuri Tolochko continuă s-o trateze pe Margo ca pe o femeie adevărată.

În urmă cu o lună şi jumătate, Yuri a şocat spaţiul virtual cu fotografiile romantice în compania viitoarei sale soţii, în ciuda faptului că aceasta din urmă nu e decât o bucată de plastic.

Vezi și Trăieşte pe altă lume? Un culturist şi-a cerut de soţie păpuşa gonflabilă

Ei bine, după ce a cerut-o în căsătorie pe cea pe care tot el a botezat-o Margo, cei doi au început pregătirile de nuntă, Yuri ocupându-se chiar şi de felul în care vor arăta invitaţiile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ты узнаешь меня сразу ???? (@margo_party) on

După cum se poate observa de pe contul de Instagram al culturistului, Yuri şi Margo au petrecut împreună şi Crăciunul, inclusiv cu cadourile de rigoare. De asemenea, bărbatul încearcă să-i satisfacă partenerei sale gonflabile chiar şi poftele ,,culinare”, gătindu-i în timp ce aceasta stă relaxată pe canapea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OddJak / Юрий Толочко (@yurii_tolochko) on

Yuri nu s-a limitat însă să-şi arate iubirea faţă de Margo departe ochii lumii, în căminul conjugal. Astfel, sportivul a pus la cale o ieşire în oraş, la cinematograf, spre stupefacţia celorlalţi privitori. „Am văzut un film şi am plâns. Recomandăm”, a preciat Yuri, producţia respectivă fiind drama „Cântecul numelor”.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OddJak / Юрий Толочко (@yurii_tolochko) on


 

related posts

Modifică setările cookies