(P) Cum să pariezi inteligent pe sporturi


Pariurile sportive continuă să se afle în preferinţele pariorilor pentru un motiv destul de simplu, cu bani puţini un jucător inteligent poate face bani mulţi! Nu este niciun secret că există case de pariuri care oferă posibilitatea că numai cu 1 leu să obţii sute de mii de lei, aşa că de ce să nu încerci să pui mâna pe un asemenea premiu de poveste?


Dar indiferent de preţul mic plătit pentru un bilet de pariuri sportive, este nevoie de câteva calităţi care să ajute jucătorul să îşi transforme acest vis în realitate. Este de ajuns doar inteligenţa sau trebuie aplicate şi câteva strategii bine ţintite? Vom dezvolta această temă în topicul următor, deci urmăreşte-ne cu atenţie!

Ţine-te doar de un sport

Dacă ai ales Winmasters pariuri sportive eşti pe drumul cel bun, pentru că te-ai orientat către un site de excepţie pentru pariuri sportive. Oferta este una vastă şi acoperă fără probleme toată gama de preferinţe ale jucătorilor. Însă indiferent dacă eşti un jucător experimentat sau unul care se iniţiază în pariuri sportive, trebuie să recunoşti că adeseori eşti pus în dificultate tocmai de mărimea acesteia.

Ce să alegi, fotbal, tenis de câmp, handbal sau poate o ligă de baschet? Sau este bine să te centrezi pe cursele moto şi să pui un pariu şi pe concursurile de cai? Este dilema la care va trebui să răspunzi cât mai repede dacă vrei cu adevărat să devii în scurt timp un parior de succes.

Nu poţi alege un sport la întâmplare şi să te ghidezi doar pe un instinct de moment atunci când pui un eveniment sportiv pe biletul de joc. Ideea de bază este că trebuie să îţi alegi doar un sport, să îl cunoşti cât mai bine cu putinţă şi ulterior să depui pariuri pe el.

Pentru început foloseşte-te de pariuri mici

Pentru orice tip de jucător, mirajul unui câştig colosal este fără discuţie motorul care îl ţine conectat la o casă de pariuri sportive. Tocmai pe acest lucru se bazează o platformă cu pariuri sportive, ideea că vei câştiga o sumă colosală care să te transforme într-un jucător de succes peste noapte.

Este posibil să ajungi şi acolo însă până atunci trebuie să te fereşti de capcanele nevăzute pe care pariurile sportive le întinde. Pentru că oferta este una atât de vastă, o să fi în prima fază tentat să depui pariuri pe mize mari, care să îţi aducă şi câştiguri mari.

Toţi specialiştii indică faptul că un pariu reuşit trebuie să cuprindă unul sau 2 evenimente pe un bilet pentru a avea şanse mari de reuşită. Dar în acest caz fondurile necesare sunt mari, pentru că alegerea a 2 favoriţi nu pun pe bilet cine ştie ce cote mari.

În acest caz eşti tentat să suplineşti cota mică obţinută pariind o sumă mare de bani. La o cotă de 1,7 dacă mizezi 1 leu, vei câştiga 70 de bani dar dacă mizezi 100 de lei, câştigul va fi unul de 70 de lei. Dar nimeni şi nimic nu garantează succesul în acest caz, aşa că alege varianta de pariere cu mize mici. Poate că nu îţi va aduce câştiguri atât de mari dar vei avea întotdeauna bugetul sub control.

Fii serios

Dacă joci doar pentru distracţie şi nu te interesează în nici un fel un câştig bănesc, atunci pariurile sportive sunt pentru tine doar o sursă oarecare de divertisment. În nici un caz nu vei trata cu seriozitate pariurile sportive ci le vei privi de fiecare dată că pe o toană de moment.

Dar dacă vrei cu adevărat să devii un parior de succes, trebuie să arăţi pariurilor sportive seriozitatea de care au nevoie. Şi ca să faci cât mai bine acest lucru, va trebui să te raportezi la pariurile sportive că la oricare altă afacere ai alege să manageriezi.

Ca să fi de succes trebuie să fii serios şi dacă eşti serios vei scoate profit şi din această activitate. Pentru că este doar o afacere, existenţa profitului este ceea ce motivează un jucător. Dacă ajungi doar să injectezi bani în pariurile sportive şi eşti mereu pe pierdere, atunci găseşte cât mai repede o altă activitate şi dedică-te acesteia din urmă.

Dar dacă este focusat pe un anumit sport şi ştii cum să îţi gestionezi bugetul de joc, atunci poţi avea şanse reale de reuşită. Stabileşte deci bugetul pentru această afacere, organizează-l cât mai bine pe zile/săptămâni/luni şi urmăreşte întotdeauna ca balanţa să fie una pozitivă.

Informează-te

Pentru că trăim într-o eră unde tehnologia îşi spune în fiecare zi cuvântul, nu ai nici o scuză în a nu te informa cât de des poţi. Casele de pariuri sportive îţi pun la dispoziţie zilnic statistici şi informaţii pre-pariere, aşa că fă bine şi studiază-le de fiecare dată. Intră fără rezerve şi pe site-urile unde jucătorii îşi împărtăşesc din experienţă proprie şi culege şi de acolo informaţii preţioase care să te ajute să faci un bilet câştigător. Şi dacă vrei şi un pont suplimentar, atunci tot pe internet găseşti o sursă inepuizabilă de ponturi, care nu costă nici măcar 1 leu.

Sunt atât de multe surse de informaţii încât va trebui să le studiezi cu maximă atenţie pe toate. Imaginează-ţi pariurile sportive ca pe o afacere pentru care vrei să găseşti cele mai bune oportunităţi de a fi profitabil. Ori exact acest lucru îl fac pentru tine toate aceste izvoare de informaţii disponibile online, te ghidează către luarea celor mai bune decizii. În final însă trebuie să treci toate aceste informaţii prin filtrul propriei inteligenţe şi să iei o decizie personală.

Vei elimina informaţiile care ţi se par hazardate şi le vei lua în seamă pe cele care ţi se par cele mai plauzibile. Poate că nu vei fi de fiecare dată un câştigător, dar măcar vei rămâne cu satisfacţia că ai pierdut pe mâna ta.

Concluzie

Pariurile sportive trebuie privite întotdeauna ca o afacere personală şi tratate în consecinţă. Dacă eşti un jucător serios care te axezi pe un singur sport, cu siguranţă ai cele mai mari şanse de reuşită. Şi dacă te informezi întotdeauna înainte de plasarea unui pariu, atunci eşti cu adevărat un jucător cerebral pentru care pariurile sportive nu mai au secrete!

related posts

Modifică setările cookies