(P) De ce să citești Gustul Păcatului de Sierra Simone


Sierra Simone este o scriitoare din SUA, fostă bibliotecară, apreciată pentru stilul său efervescent, precum și pentru elementele surpriză adăugate cu mult tact în fiecare roman pe care-l semnează. 


Autoarea a scris peste 20 de volume, devenind rapid un fenomen și un punct de reper al cărților erotice, tratând cu încredere subiecte controversate și expunându-și cele mai ascunse fantezii.

Oferind cititorilor un mix de sacru și profan, Gustul Păcatului de Sierra Simone este o carte cu o încărcare emoțională intensă, extrem de captivantă și deosebit de fierbinte. Autoarea abordează atât pasiunea, cât și spiritualitatea din perspectiva dragostei, aducându-ne la intersecția dintre divinitate și sex.

Este o lucrare bine scrisă și pare că Sierra Simone s-a inspirat din viața ei personală, împrumutându-și o parte din reflecțiile, sentimentele și îndoielile ei personajelor din carte. De aceea, paginile transmit multă emoție.

Personajele sunt atent construite, motivațiile lor fiind credibile, iar chimia dintre cei doi eroi este accentuată încă de la început. Pe parcursul acțiunii, ambele personaje principale se vor transforma, fiecare influențând personalitatea celuilalt și ajutându-l să înțeleagă ce își dorește de la viață. Astfel, ei se provoacă unul pe altul să ia decizii.

Nu este un volum recomandat pudicilor, deoarece scenele de iubire sunt explicite și descriptive, autoarea fiind extrem de generoasă cu detaliile.

Lucrarea este scrisă la persoană întâi, din perspectiva personajului masculin, ceea ce înseamnă că cititorul reușește să-l cunoască mai bine pe acesta. Numele său este Sean, iar la 36 de ani, bărbatul trăiește încă în umbra unei drame familiale din trecut. Tragedia respectivă l-a determinat pe Sean să-și piardă încrederea în Dumnezeu, îndepărtându-se în totalitate de biserică și bucurându-se de plăcerile vieții.

În timpul care trecuse de la drama ce-i umbrise viața, Sean a reușit să se îmbogățească și să-și scape părinții de sărăcie. Însă mama sa a fost diagnosticată cu cancer și a devenit religioasă, lucru care îi displăcea profund protagonistului. În același timp, după repetate aventuri, Sean a întâlnit o femeie fascinantă, Zenny, de care s-a îndrăgostit nebunește, însă despre care a aflat că în scurt timp urmă să devină călugăriță.

Zenny îl roagă pe Sean să o inițieze în tainele sexului, pentru a ști la ce renunță alegând calea celibatului. Sean acceptă, iar pe măsură ce momentul în care Zenny urma să se călugărească se apropia, bărbatul se zbătea între dorința de a-i mărturisi sentimentele sale și altruismul de a-i lăsa cale liberă.

Gustul Păcatului este o carte emoționantă și tulburătoare, care prezintă o poveste de dragoste minunată. 

related posts

Modifică setările cookies