Decoratiuni de Craciun: 26 de obiecte cu ajutorul carora iti poti infumuseta locuinta


Odata cu apropierea sarbatorilor de iarna, fiecare dintre noi vrea sa aleaga cele mai frumoase decoratiuni de Craciun.


Cum era de asteptat, magazinele de specialitate au inceput deja sa se aprovizioneze cu obiecte specifice pentru aceasta perioada. Fie ca este vorba despre globulete, beteala, stelute, lumanari sau chiar coronite, seturi de masa sau alte decoratiuni, fiecare magazin incearca sa aduca pe piata o oferta cat mai variata, in functie de buget.

Vezi galeria foto cu decoratiuni de Craciun

Pentru cei care nu au un buget foarte mare alocat pentru aceasta actiune, exista o serie de magazine pregatite sa le ofere decoratiuni cat mai variate si la preturi accesibile, printre acestea aflandu-se Ikea, Bonsai si Bamboo.

Daca aveti un buget stabilit care poate acoperi o serie de cheltuieli mai importante, magazinul Kika, dar si o serie de site-uri specializate (decroix.ro, deco-artis.ro, thegift.ro) pentru acest tip de cumparaturi va asteapta cu numeroase decoratiuni mai sofisticate, realizate din materiale neconventionale si culori extravagante.

 


Din aceasta lista nu pot lipsi magazinele extravagante, care aduc in prim plan obiecte din materiale pretioase, precum aurul, cristalele sau portelanul. Printre acestea se numara My House, Sarra Blu, respectiv site-ul myhousecult.ro.

Voi de unde va faceti cumparaturile pentru Craciun?

 

 


Citeste si: 
Filme de Craciun: TOP 10 cele mai romantice filme pe care le poti urmari in perioada sarbatorilor
Felicitari de Craciun originale si memorabile
- 20 de mesaje de Craciun. Cele mai interesante urari de sarbatori pe care le poti trimite celor dragi

related posts

Modifică setările cookies