Delia Matache, vacanta exotica in Asia: Trebuie sa incerci macar o data in viata! FOTO


Incepem sa ne indoim ca cea mai mare pasiune a Delei Matache ar fi muzica. Daca e sa ne luam dupa faptul ca macar o data pe luna Delia pleaca in vacanta, am zice ca cel mai mare hobby al cantaretei il reprezinta calatoriile. Rasfatata de iubitul ei, Razvan Munteanu, Delia are parte de o noua vacanta de vis, de data asta in Asia.


Dupa ce luna trecuta a fost doua saptaman in Cuba si Jamaica, Delia Matache si-a luat o noua pauza de la concerte si a fugit cu iubitul sau tocmai in Asia. A vizitat Hong Hong-ul, a ajuns din nou in Thailanda, a testat stilul de viata chinezesc si in excursia s-a terminat cu o vizita in Vietnam.

Delia si iubitul ei s-au bucurat de peisaje de vis, de mancare delicioasa si de o relaxare totala in resorturile de lux in care au fost cazati.

"Sa va explic: suc proaspat de ananas, casuta din lemn, miros de ocean, zumzet de insecte, hamac, un mic lobsterasin farfurie, lipsa totala de tv. Singurul stres: soparlele catarate pe pe tavan si niste idioti de gandacei...uoof. Sezonul e de vina. Asta-i pretul pentru astfel de zone. Exotic nu se poate fara intreaga fauna. Da, e superb! Trebuie sa incerci o data in viata..macar. Oricum, ne vedem  la St.Tropez...unde, si acolo sunt soparleee", a povestit Delia pe contul ei de Facebook.

FULLSCREEN
Delia Matache, vacanta exotica in Asia: E superb, trebuie sa incerci macar o data in viata! FOTO
  • /

related posts

Modifică setările cookies