Delia se intoarce din vacanta cu un avion de lux GALERIE FOTO


Delia Matache si-a pus in gand sa viziteze toata lumea :) Dupa ce nu i-a scapat nimic din Europa, Delia si iubitul ei au trecut la frumusetile Asiei: au vizitat Hong Kong, Vietnam, Thailanda, China, iar acum se intorc in tara printr-o escala in Dubai. Zborul celor doi a fost de vis, intr-un avion de lux.


"Zbor cu Emirates, cu cel mai mare avion, cele mai bune servicii si in conditii de lux. O experienta unica" - a scris Delia pe profilul ei de Facebook.

Delia a zburat cu celebrul Airbus 380, cel mai mare avion de pasageri din lume aflat in productie de serie si primul avion de mare capacitate cu doua punti complete pentru pasageri. Avionul este cvadrimotor si ofera zboruri lung-curier de pana la 15.200 km. Fiecare punte are cate doua culoare, avionul fiind certificat pentru operatiuni de pana la 880 pasageri (in mod tipic va transporta numai 420-620 pasageri, in functie de dorinta companiei proprietara).

Potrivit wikipedia, avionul a fost gandit pentru a transporta 555 pasageri intr-o configuratie cu 3 clase sau 853 într-o configuratie cu o singura clasa.

Pentru pasageri se ofera o cabina dotată cu LED-uri si un spatiu mai mare decat in cazul altor avioane. Daca initial se propunea dotarea cabinei cu restaurante, cazinouri, si chiar piscine, aceste propuneri au fost abandonate din ratiuni financiare. Insa dotarea unora din aceste avioane cu baruri sau dusuri, mai ales pentru clasa I, a fost deja realizata.

Intra in galeria foto sa vezi imagini din avion si din vacanta Deliei.

FULLSCREEN
Delia se intoarce din vacanta cu un avion de super lux GALERIE FOTO
  • /


related posts