Detalii despre scenele picante din filme, direct din gura vedetelor. Cine a jucat o scenă de amor în fața mamei sale


Scenele de amor pe care le vedem cu totii pe marile sau micile ecrane nu sunt la fel de placute pentru actori pe cat le vedem noi. 


Desi acest lucru nu este neaparat o supriza, unele intamplari de pe platourile de filmare te pot lasa cu gura cascata. Cateva dintre vedetele de la Hollywood au povestit prin ce intamplari rusinoase au trecut in timp ce filmau scene picante.

4. Jesse Metcalfe a fost nevoit sa filmeze o scena de amor in fata mamei sale, deoarece avea doar 17 ani, scriu cei de la Zimbio.


3. Henry Cavill a marturisit ca in timp ce filma o scena pentru "The Tudors", lucrurile s-au incins un pic mai mult decat s-ar fi asteptat. "Am fost nevoit sa-mi cer scuze de la colega mea, ulterior.", le-a zis Cavill celor de la Celebuzz.


2. Anne Hathaway a povestit pentru HollywoodLife.com ca a filmat o scena in care se presupunea sa reunte la paltonul pe care il purta si sa ramana goala complet, iar imediat dupa ce a facut asta a fost anuntata ca totul a fost o simpla repetitie si ca a ramas goala in fata tuturor fara motiv.


1. David Yates a marturisit pentru cei de la Entertainment Weekly ca Margot Robbie a trecut printr-un moment jenant in momentul in care filma una dintre scenele de dragoste din "The Legend of Tarzan". "Plezneste-l pe Alex in timp ce faceti dragoste, da-i un ghiont", i-a spus regizorul actritei.

  • Detalii despre scenele picante din filme, direct din gura vedetelor. Cine a jucat o scenă de amor în fața mamei sale

related posts

Modifică setările cookies