Dezmăț total la o cursă de cai cu tradiție în Anglia. Femeile au fost îngenuncheate de alcool


O cursă de cai care datează din 1839 s-a transformat într-o sărbătoare de trei zile în comuna Aintree, din apropeierea orașului Liverpool.


Englezii n-au nevoie de motive serioase pentru a petrece trei zile și trei nopți, dar când vine vorba de cursele de cai totul se transformă în sărbătoare. În acest weekend, englezii s-au strâns din nou în număr mare la Aintree pentru marea cursă cu obstacole care se ține aici din 1839.

Cursa este atât de cunoscută în Marea Britanie, încât la ea vin oameni din tot regatul. Astfel, organizatorii au creat un adevărat festival în jurul acestui eveniment sportiv unic, care ține trei zile. În ultimii patru ani, organizatorii s-au gândit să atragă și femei la acest grandios eveniment al curselor de cai, așa că au decretat ziua de vineri – Ziua doamnelor.

Femeile au fost încurajate să se îmbrace cât mai atrăgător, pentru a intra în cursa pentru marele premiu. Cea mai stilată doamnă e recompensată, în fiecare an, cu un automobil nou-nouț.

Însă, festivalul a devenit în ultimii ani un adevărat loc de destrăbălare, spre dezaprobarea organizatorilor. Femeile s-au aflat cel mai mult în centrul atenției în acest an. Din cauza consumului exagerat de alcool, multe au căzut din picioare, au acuzat stări de rău și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos imaginile weekend-ului! 

related posts

Modifică setările cookies