Frumusețea în jurul lumii by Corina Caragea. A șaptea oprire – India


Incredibila Indie a dat lumii șase deținătoare ale titlului de cea mai frumoasă femeie de pe mapamond, iar asta e doar o dovadă a farmecului feminin de pe aceste meleaguri. Vă invităm să le descoperiți pe celelalte prin ochii Corinei Caragea, care a ajuns și pe acest tărâm magic.


Corina Caragea își continuă periplul prin lumea largă în căutarea frumuseților feminine. În 2017, titlul de Miss World a poposit în această țară, iar cea care a primit coroana frumuseții a fost Manushi Chhillar. Tânăra vine dintr-o țară a contrastelor, unde „strada e ca o scenă ce îți oferă un spectacol unic. De la peisaje la oameni, la arome și mâncăruri, India nu te poate lăsa indiferent”, spune Corina pe blogul ei. 

În episodul de astăzi din călătoria ei în jurul lumii, Corina Caragea ne-o prezintă pe Swapna Venkatesh, o indiancă frumoasă foc. Ea este consultant în vânzări și pasionată de gătit. Rețetele ei inedite le puteți găsi pe siteul personal: thefoodporndiaries.com. Haideți să vedem ce obiceiuri de frumusețe au femeile din India și ce înțeleg ele prin frumusețea feminină.

Ce truc de frumusețe ai învățat de la mama ta?

Bea un litru de apă dimineața, pe stomacul gol, pentru o piele strălucitoare și sănătoasă. Folosește iaurt, turmeric și pudră de santal pentru măștile de față, în special atunci când ai un ten gras sau cu pete”.

 Un secret de frumusețe, un ingredient minune pe care femeile din țara ta îl folosesc…

„Indiencele folsoesc uleiul de cocos sau cel de migdale, pentru păr – masajul scalpului cu aceste uleiuri le ajută să aibă un păr mai mătăsos și mai strălucitor. De asemenea, folosesc în cosmetică turmericul și Besan (pudra de năut) pentru exfoliere și strălucirea pielii”.

Citiți continuarea pen corinacaragea.ro.

FULLSCREEN
Frumusețea în jurul lumii by Corina Caragea. A șaptea oprire – India
  • /

related posts