Frumusețea în jurul lumii by Corina Caragea. Next stop – Bali


Corina Caragea continuă călătoria în jurul lumii în căutarea frumuseților feminine, cu o oprire în Bali. Femeile din micuța insulă indoneziană au multe secrete de frumusețe, care le pot inspira și pe românce.


A fost de două ori în Bali și de fiecare dată a fost impresionată de măreția acestui loc. Corina Caragea mărturisește pe blogul ei că, mai presus de peisaj, au impresionat-o oamenii de aici.

„Când mă gândesc la acest colț de lume, mă uimește frumusețea oamenilor și abia apoi cea a locurilor. Micuți, firavi, delicați, au acea frumusețe interioară ce transpare pe chip. Îți zâmbesc cu inima, asta e. De două ori am fost în Bali, o destinație aflată la peste 10.000 de kilometri de mine, dar foarte aproape de inima mea, tocmai datorită frumuseții sincere a oamenilor de acolo, a felului în care au grijă de natură și de sufletul lor”, spune Corina Caragea.

În popasul ei de azi o are ca invitată pe Nilna’În Shofa (32 de ani), country global account manager la DHL Express Indonezia.

Ce truc de frumusețe ai învățat de la mama ta? 

Mizează pe natural. Folosește întotdeauna produse naturale. Mama a crescut într-un sat din Java, așa că mereu mi-a povestit cum folosea ce avea în jurul ei – uleiul de cocoș și laptele de cocoș sau cojile de orez erau ingredientele perfecte pentru masca pe care și-o aplică pe par. Pentru piele, apela la turmeric și aloe vera. Făcea asta în urmă cu ani de zile, așa că acum ne amuzăm cum modă din zilele noastre se întoarce la origini”.

Care este cel mai sexy atu al femeilor din țara ta?  

„Desigur, culoarea pielii. În Bali, cu cât ești mai bronzată, cu atât mai exotică și frumoasă. Doar în Bali – în afară însă, femeile nu își doresc pielea bronzată. În al doilea rând, părul este un atuu al femeilor în Bali. Avem părul des și sănătos”.

Un secret de frumusețe, un ingredient minune pe care femeile din țară ta îl folosesc…

„Femeile din Indonezia iubesc “LULUR”, un ritual de exfoliere și regenerare a pielii. O mască formată din plante, la care apelează femeile mai ales înainte de nuntă, pentru a avea o piele perfectă, să radieze în ziua cea mare”.

Citiți continuarea pe corinacaragea.ro.

FULLSCREEN
Frumusețea în jurul lumii by Corina Caragea. Next stop – Bali
  • /


related posts