Îți cauți iubit online? Uite ce necazuri poți avea


Trăim în epoca rețelelor de socializare și a comunicării prin intermediul gadgeturilor, astfel că multe femei preferă să-și aleagă un partener sau un iubit din spațiul virtual.

Tag-uri: #iubit

În lipsa unei statistici oficiale care să valideze sau nu această variantă de „dating”, un grup de reprezentante ale sexului frumos s-au adunat pe platforma Reddit pentru a-și relata experiențele și nemulțumirile legate de întâlnirile cu bărbați „agățați” pe internet. 

Citește și: Cea mai indecentă poză de pe Instagram. Cum s-a lăsat fotografiată o cântăreață în vogă alături de iubitul ei

Astfel, cele mai multe femei s-au plâns de numărul mare de bărbați însurați care mișună pe aplicațiile și siteurile matrimoniale, o practică „bolnăvicioasă”, așa cum descrie una dintre doamne.

Apoi, pe lista îngrijorărilor urmează mesajele vulgare explicite folosite de unii bărbați. „Am fost abordată o dată de un tânăr care a folosit cuvinte urâte. I-am răspuns, iar în cele din urmă a ieșit din discuție și totul s-a terminat”, a povestit una dintre participantele la acest sondaj.

De asemenea, s-a subliniat faptul că bărbații abordați online încearcă de multe ori să „fenteze” preferințele specificate foarte clar pe paginile de profil ale femeilor (de exemplu, lipsa copiilor sau a altor obligații familiale).

Vezi și: Liam Hemsworth își construiește o casă lângă fosta sa iubită, Miley Cyrus 

related posts